x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Revoluția adidas: Acolo unde sportul și stilul se intersectează

(P) Revoluția adidas: Acolo unde sportul și stilul se intersectează

31 Iul 2023   •   11:03
(P) Revoluția adidas: Acolo unde sportul și stilul se intersectează

Beneficiile unui produs, în special ale unui sportiv, nu sunt întotdeauna evidente.

În partea ascunsă, pot exista caracteristici de performanță mult mai importante decât în textura superioară strălucitoare și sclipitoare. Prin urmare, în efortul de a cumpăra cele mai bune, este mult mai logic să te bazezi pe opinia experților decât să verifici totul singur. Produsele de marcă este un exemplu bun în acest caz. O selecție largă de adidași pentru bărbați, precum și alte piese iconice le găsești cu ușurință în magazinele de marcă, accesibil și rapid.

De ce adidas?

Brandul Adidas este orientat spre sport, dar asta nu înseamnă că nimeni, cu excepția fanilor stilului sportiv, nu poate găsi acolo o nouă piesă de îmbrăcăminte. Bineînțeles, în primul rând, cei care caută îmbrăcăminte sportivă confortabilă și de înaltă calitate - atât pentru cursuri, cât și pentru uzura de zi cu zi - ar trebui să opteze pentru produsele marca adidas de pe https://epantofi.ro/c/epantofi/marca:adidas. Sortimentul include numeroase tricouri, hanorace, șepci, rucsacuri, încălțăminte sport, sandale, precum și alte accesorii de calitate.

Adidаѕ este o legendă

Adidas este ferm înrădăcinat în ochii oamenilor de pretutindeni, însă acest lucru nu a fost întotdeauna. Astăzi, marca ocupă doar a doua poziție, după ce a pierdut prima poziție în favoarea americanilor de la Nike. Cu toate acestea, marca este încă una dintre cele mai bune de pe piața de îmbrăcăminte sportivă pentru femei și bărbați. Compania este angajată în dezvoltarea de materiale și produse tehnologice pentru sport, educație fizică și stil de viață sănătos. 

Alegând Adidas, te poți baza pe o calitate și durabilitate ridicată, pe ergonomie și tehnologie, precum și pe un design original și un stil recognoscibil.

Top 5 calități ale mărcii adidas

Iată topul celor 5 calități ale mărcii adidas:

  • Inovație tehnologică

Adidas se remarcă prin utilizarea tehnologiilor inovatoare în producția de încălțăminte și îmbrăcăminte sport, oferind performanțe superioare și confort pentru sportivi și entuziaști;

  • Design iconic

Marca adidas este cunoscută pentru designul iconic și logo-ul său recognoscibil, care a devenit un simbol al excelenței în lumea sportului și a modei;

  • Calitate superioară

Produsele adidas sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, garantând durabilitate și rezistență în timp, indiferent de nivelul de activitate fizică;

  • Diversitate și incluziune

Adidas promovează diversitatea și incluziunea în cadrul brandului său, colaborând cu sportivi de toate genurile și etniile, susținând astfel mesajul de unitate și echitate. Astfel, marca adidas oferă o selecție largă de adidași pentru bărbați, femei și copii, precum accesorii și haine;

  • Angajamentul față de mediu

Marca renumită adidas se concentrează pe dezvoltarea produselor sustenabile și a practicilor de fabricație responsabile pentru a proteja mediul înconjurător și a reduce impactul asupra planetei.

Aceste calități reprezintă fundamentul succesului mărcii adidas și continuă să îi câștige loialitatea clienților din întreaga lume.

De ce să cumperi lucruri de marcă când există atât de multe lucruri mai accesibile pe piață? Poate că cele mai bune mărci de îmbrăcăminte sport sunt doar pentru cei bogați? Nu, mărcile cu renume așa cum este adidas oferă produse pentru diferite segmente de consumatori. Produsele lor sunt des întrebate și eventual mai costisitoare comparativ cu produsele de o calitate mai îndoielnică deoarece companiile investesc foarte mult în cercetare pentru a asigura funcționalitatea, caracterul practic, siguranța și durabilitatea. Un brand este o garanție a unei calități stabile și a unei durate de viață lungi. Prin urmare, dacă dorești să economisești bani, ar trebui să optezi pentru haine, încălțăminte și accesorii originale ale celor mai bune branduri, așa cum este de exemplu marca adidas, care vor dura mult mai mult și te vor bucura prin caracteristicile sale superioare zi de zi.

×
Subiecte în articol: adidas performanţă