x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Pielea ta are nevoie de îngrijire specială primăvara

Pielea ta are nevoie de îngrijire specială primăvara

12 Apr 2019   •   17:24
Pielea ta are nevoie de îngrijire specială primăvara

În timpul iernii, cu toții simțim lipsa vitaminelor și mineralelor din fructele și legumele proaspete. Efectele mai puțin bune pe care luna lui gerar le are asupra noastră sunt vizibile chiar și la nivelul pielii. De aceea, primăvara, tenul este foarte vulnerabil, drept pentru care ai nevoie de o îngrijire corectă și potrivită. Dacă vrei să fii la fel de luminoasă asemenea zambilelor abia înflorite, atunci a venit timpul să iei măsuri! Descoperă câteva sfaturi utile care te vor ajuta să-ți împrospătezi și revigorezi tenul.

Demachierea: Primul pas în îngrijirea pielii

Demachierea este un ritual foarte important de îngrijire al pielii, iar pentru ca machiajul să fie impecabil și să rezite cât mai mult timp pe față, curățarea inițială a tenului este esențiață. Dischetele demachiante te vor ajuta să scapi în doar câteva secunde de machiaj și impurități, tot ce trebuie să faci este să le umezești cu apă călduță sau să aplici orice soluție pentru demachiere. În plus, în loc să arunci dischetele așa cum probabil obișnuiai să faci, acum poți alege Waschies, dischetele speciale din microfibră, ce pot fi refolosite de ori de câte ori dorești.

 

Îmbunătăţeşte-ţi fermitatea pielii

Odată cu trecerea timpului, lipsa colagenului își pune amprenta vizibil pe pielea femeilor. Epiderma este cea mai expusă parte a corpului, iar lipsa fermității acesteia este destul de vizibilă. Să nu mai spunem de podoaba capilară, care are și ea de suferit în urma carenței de colagen din organism.

Poți combate toate aceste aspecte inestetice cu Colageterna, un supliment alimentar, pe care îl găsești doar la AloShop. Pe bază de colagen hidrolizat, Colageterna îmbunătățește fermitatea pielii, întărește firul de păr, redă mobilitatea articulară și înlătură durerile. Vei îmbunătăți aspectul tenului și al parului, vei crește rezistența oaselor și elasticitatea încheieturilor și vei avea o stare generală de bine. Un uita, produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.

 

 

Buze frumoase și intens hidratate

 

Buzele sunt foarte delicate și necesită atenție chiar și primăvara. De ce primăvara? Ei bine, acest anotimp al regenerării este foarte schimbător, temperaturile sunt instabile, iar buzele sunt foarte sensibile chiar și la cele mai mici schimbări de temperatură. Se crapă și au și un aspect inestetic, iar dacă mai aplici și un ruj ar putea arăta cum nu se poate mai rău. Îți propunem True Lips, un super balsam de buze 2 în 1pe care îl găsești la doar 39 de lei. Nu doar că îți va hrăni în profunzime buzele, dar vei avea în același timp un ruj personalizat, ce interacționează cu ph-ul buzelor tale și le oferă o nuanță specială de roz.

Cel mai important aspect este că odată ce ai aplicat balsamul True Lips, buzele tale își vor păstra nuanța lor personalizată pe toată durata zilei. 

 

Epilare fără durere?

 

Un ten frumos și luminos nu se rezumă doar la un machiaj profesional, ci și la un aspect plăcut, catifelat și neted al pielii. Foarte multe femei, dar mai nou și din rândul adolescentelor aflate la pubertate se confruntă cu un exces de păr în regiunea feței. Nu este atât de plăcut să îndepărtezi pilozitatea facială, mai ales folosind metodele clasice și dureroase de eplilare care nu fac altceva decât să provoace iritații, durere și roșeață. AloShop îți prezintă o modalitate de epilare ușoară, rapidă și fără durere cu Perfect Finish. Este delicat și potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile zone ale feței.

Chiar și atunci când ești luată prin surprindere de o invitație la cea mai cool petrecere, vei putea merge liniștită, fără gândul că nu ai avut timp să-ți îndepărtezi părul facial. Motivul? Perfect Finish încape în orice gentuță și are un aspect modern în formă de ruj. 

 

×