x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Pleci in vacanta? Afla ce perechi de incaltaminte NU trebuie sa iti lipseasca din bagaj!

Pleci in vacanta? Afla ce perechi de incaltaminte NU trebuie sa iti lipseasca din bagaj!

25 Mai 2018   •   10:54
Pleci in vacanta? Afla ce perechi de incaltaminte NU trebuie sa iti lipseasca din bagaj!

 

         Majoritatea femeilor, atunci cand se pregatesc sa plece in vacanta, se gandesc in principal la articolele vestimentare pe care trebuie sa le impacheteze. Insa, ele nu acorda o atentie deosebita incaltarilor, desi acestea sunt foarte importante pentru confortul lor.

         Un sejur inseamna relaxare si distractie, si, pentru a profita la maxim de aceasta pauza de la cotidian, trebuie sa te asiguri ca ai in bagaj tot ce iti trebuie! Astfel, vei fi pregatita pentru orice activitate spontana care poate aparea, fara sa iti faci griji in privinta tinutelor pe care le vei purta!

Descopera care este incaltamintea pe care nu trebuie sa o uiti acasa

  • Sandale cu talpa joasa

Sandalele cu talpa joasa sunt foarte potrivite pentru calatoriile pe timp de vara, pentru ca, pe langa confort, ofera pielii ocazia sa respire. Acest lucru este foarte important, mai ales atunci cand afara sunt temperaturi destul de ridicate. Gasesti modele 2018 la sandale pe Modlet.ro, de unde le poti alege pe cele mai deosebite, conform preferintelor tale. Acestea pot fi purtate atat cu rochii, cat si cu pantaloni lungi sau scurti. Datorita comoditatii sandalelor fara toc, le poti purta de-a lungul intregii zile, fara probleme. Nu vei resimti oboseala si vei putea vizita toate obiectivele turistice de pe lista!

  • Sandale cu platforma

Pentru iesitul in club, o cina mai deosebita sau o petrecere, poti apela, cu incredere, la sandalele cu platforma! Desi mai inalte fata de cele prezentate mai sus, si acestea ofera un grad sporit de confort. Daca nu stii care modele s-ar potrivi cel mai bine cu gusturile si cu tinutele tale, cu un click aici vei gasi solutia ideala pentru a avea incaltaminte superba si comoda. Si sandalele cu platforma sunt foarte versatile, asa ca le poti purta in diferite combinatii: cu rochii, fuste, pantaloni lungi sau scurti, ori cu salopeta. In ceea ce priveste plimbarile pe jos, atat timp cat acestea nu sunt foarte lungi, nu vei avea nicio problema cu incaltamintea aleasa!

  • Pantofi sport

Trebuie sa impachetezi pentru vacanta ta si pantofi sport! Indiferent de destinatia in care ai ales sa iti petreci concediul, vremea poate fi schimbatoare, ceea ce inseamna exista posibilitatea ca temperaturile sa scada. Insa, daca ai o pereche de adidasi cu tine, sigur nu vei fi deloc afectata de capriciile vremii! In plus, pentru calatoriile in alte orase sau la munte, acestea iti vor fi cele mai utile incaltari. In general, pantofii sport reprezinta cel mai comod tip de incaltaminte. De aceea, nu uita sa faci loc in bagajul tau si pentru ei!

 

         Inainte sa pleci in concediu, asigura-te ca nu vei lasa acasa aceste perechi de incaltari. Bucura-te de fiecare clipa din concediul tau, fara sa iti faci griji in privinta hainelor sau a incaltamintei!

×