x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Priviri feminine seducătoare cu ajutorul machiajului profesionist - recomandările specialiștilor Pandera

Priviri feminine seducătoare cu ajutorul machiajului profesionist - recomandările specialiștilor Pandera

15 Feb 2019   •   11:43
Priviri feminine seducătoare cu ajutorul machiajului profesionist - recomandările specialiștilor Pandera

Despre machiaj știe oricine că reprezintă o artă și că anumite skilluri sunt necesare pentru a contura unul aparte. Trebuie să existe o anume tehnică de aplicare a produselor cosmetice pentru ca efectul să fie unul deosebit. Nu oricine are abilitatea de a trasa perfect fiecare linie, mai ales când atenția vizează zona ochilor.

De altfel, nu este suficient nici a avea talentul potrivit. Anumite pensule și accesorii, cosmetice de o anumtă calitate se cer pentru ca rezultatele să fie ireproșabile. Atunci când ceea ce lipsește se referă la o gamă potrivită de produse cosmetice ochi, respectiv pensulele potrivite, specialiștii Pandera vin cu soluții pentru toate reprezentantele feminine. De altfel, soluțiile optime în acest sens sunt la dispoziția celor interesate  pe site-ul oficial al magazinului – Pandera.ro.

Recomandări pentru conturarea unor priviri seducătoare prin machiajul potrivit

Schimbarea pe care machiajul realizat în zona ochilor o poate aduce este unul deosebit. Totul ține de maniera în care este aplicat fiecare produs cosmetic, de cât de eficient sunt evidențiate trăsăturile frumoase ale ochilor. Fiecare femeie poate afișa o expresivitate aparte cu ajutorul machiajului, însă pentru asta este necesară raportarea permanentă la regulile ce le presupune make up-ul, indiferent de stil.

Spre exemplu, în unele cazuri o fardare puternică poate reprezenta arma din mâneca femeii încrezătoare mereu în propriile forțe. De altfel, și o femeie îndrăzneață nu se va sfii în a face alegeri pe măsură. Cert este că machiajul constituie o soluție mereu la îndemână pentru a masca sau distrage atenția de la anumite imperfecțiuni la nivelul tenului.

Când vine vorba despre alegerea unor produse cosmetice ochi potrivite, iată ce recomandări fac specialiștii Pandera.

Conturarea feminității depinde de iscusința în a realiza cele mai potrivite alegeri. Fardul de pleoape joacă un rol deosebit de important în acest sens. Se va respecta tehnica de aplicare aleasă și potrivită. De știut că raportarea la culoarea ochilor este esențială în a alege cele mai potrivite culori ale fardului.

Excepție făcând nuanțele clasice, care conferă un aspect natural, pentru o completare excelentă a ochilor albaștri, specialiștii recomandă creionarea cu un fard în tente portocalii, maro, auriu sau piersică.

Pentru ochii verzi ecuația se schimbă, astfel că posesoarele acestor trăsături au mai multe variante la îndemână. Este ideal a miza pe combinații îndrăznețe între culori puternice. Vor reda un contrast aparte, surprinzând energia și intensitatea privirilor.

De obicei sunt o alegere inspirată nuanțele luminoase în cazul posesoarelor unor ochi negri. Poate fi vorba fie de un machiaj de zi, fie de unul de seară. Indiferent de asta însă, culorile trebuie să fie calde, respectiv să redea cu fidelitatea seninătatea privirii.

Pentru ochii căprui însă, specialiștii spun că o diversitate de culori este potrivită. Asta se datorează faptului că sunt cei mai permisivi. Indiferent de asta, tonurile de bej, nude sau fardurile în culori precum violet sau turcoaz sunt de bifat.

În funcție de iscusința cu care se orientează fiecare vizavi de realizarea unei asemenea alegeri, rezultatul va fi unul deosebit, aparte. Cele interesate de produse cosmetice calitative pentru ochi, rezistente totodata găsesc soluții varite pe pandera.ro.

×