x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Rochii cu volane - atuuri de care te vei îndrăgosti

Rochii cu volane - atuuri de care te vei îndrăgosti

16 Mai 2023   •   10:22
Rochii cu volane - atuuri de care te vei îndrăgosti

În cadrul articolelor vestimentare se regăsesc multe detalii care fac diferența. De exemplu, volanele, au acel aer romantic și feminin care reflectă asupra purtătoarei toate aceste caracteristici. Dar beneficii sunt mult mai multe, iar dacă ai evitat până acum să-ți achiziționezi o astfel de rochie, niciodată nu e prea târziu ca să-ți schimbi percepția.

Hai să descoperim împreună care sunt principalele atuuri pe care le oferă de exemplu, niște rochii cu volane, și motivele pentru care captivează atenția cu succes.

 

Beneficii oferite de rochii cu volane pe care nu le știai

  1. Fac formele cheie să pară mai pline

Femeile care au o siluetă lipsită de forme în general vor căuta întotdeauna haine care să le pună în valoare în ciuda acestor minusuri. Iar rochiile cu volane de la JojoFashion sunt exact ce ai nevoie dacă și tu te afli în această situație. Bineînțeles, în acest magazin online cu haine la modă se găsesc și bluze, pantaloni și multe alte piese cu acest detaliu, care sunt ușor de îmbinat în ținute.

 

  1. Oferă un plus de eleganță și feminitate

Scopul tău de astăzi e să fii prezentabilă, elegantă, să atragi complimente pentru felul tău de a fi și de a te îmbrăca? Alege o rochie cu cu multe volane, scurtă sau midi, clasică pe care s-o poți purta variat, fie una elegantă, de ocazie. Ele nu fac decât să amplifice frumusețea de care tu dispui deja, așa că te vei simți mai feminină și mai atrăgătoare de fiecare dată când porți o astfel de rochie.

 

  1. Au un aer îndrăzneț și tineresc

Dacă multe accesorii sunt transformate în tendințe care sunt ușor date uitării, volanele fac parte din categoria total opusă. Au acel vibe tineresc care te întoarce în trecut și te face să te simți bine, energică, plină de viață și cu mai puțini ani din punct de vedere estetic.

 

  1. Pot ascunde kilogramele în exces

Rochiile care au volane în zona abdomenului său a umerilor, dar și la partea inferioară, devin prima soluție și a celor care din nefericire, prezintă anumite puncte slabe în zonele corpului ce se evidențiază cel mai ușor. Pe această cale îți poți reechilibra constituția corporală și să ascunzi temporar elementele care tu consideri că nu te avantajează și pe care nu vrei să le expui. Desigur, volănașele ar trebui să fie discrete ca să nu tinzi către extrema cealaltă.

Mai sunt rochiile cu volane în trend și în 2023?

Cu siguranță ai observat că rochiile cu volane se purtau foarte mult chiar și în urmă cu 3-5 ani. Iar pentru că moda se schimbă de la un an la altul, dar pentru că tendințele îți pot influența stilul pe care-l porți, vei dori să fii la curent cu ceea ce se poartă în prezent. Ei bine, da, piesele cu volane încă sunt în tendințe și sunt printre cele mai căutate și comandate articole vestimentare din mediul online. În 2022, peste 30% din comenzile online ale doamnelor și domnișoarelor au avut cel puțin un item cu volane.

Cum e ideal să accesorizez o rochie cu volane?

Accesorizarea unei rochii cu volane este printre cele mai simple sarcini. Dat fiind că prin aspectul lor atenția este deja axată asupra propriei persoane, accesoriile ar trebui să fie cât se poate de simple și delicate. Poți opta și pentru pantofi cu toc, dar și pentru sneakerși, în funcție de ocazia la care urmează să-ți porți rochia, de stilul acesteia și de preferințele tale.

 

În plus, ținând cont de specificul materialului și de sezonul în care acesta poate fi purtat, vei putea să te bucuri de atuurile rochiilor cu volane indiferent de perioada anului în care te afli.

×