x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Rochiile tip camasa pot fi purtate in oras in sezonul rece?

Rochiile tip camasa pot fi purtate in oras in sezonul rece?

06 Ian 2023   •   13:41
Rochiile tip camasa pot fi purtate in oras in sezonul rece?

Camasa este considerata un item versatil si esential pentru garderoba unui barbat. Cu ajutorul ei pot capata un anumit statut in societate si sa se impuna diferit in comunitate sau la locul de munca. Insa, de-a lungul timpului, chiar si femeile s-au simtit increzatoare, puternice si s-au regasit mai cu seama purtand tinute in care opteaza pentru o camasa in detrimentul unei rochii sau al altor articole ceva mai feminine.

Intocmai de aceea designerii au creat o abordare care sa imbine pe deplin nevoile si dorintele femeilor, dand nastere unor rochii tip camasa care le ajuta sa se transforme in cea mai buna versiune a lor, cel putin din punct de vedere estetic. Marea majoritate sunt insa confectionate din materiale fluide, subtiri, care sunt potrivite mai cu seama pentru sezonul cald. Iar cele care au rochiile tip camasa in topul favoritelor isi vor dori bineinteles sa stie daca e gresit sa poarte astfel de piese vestimentare si cand temperaturile sunt ceva mai neplacute.

 

Rochiile tip camasa - un articol versatil si suficient de cool pentru sezonul rece?

Materialele subtiri si fine nu reprezinta o problema pentru ca tu sa nu te bucuri de o rochie tip camasa dupa care ravnesti s-o adaugi in cosul de cumparaturi. Toate aceste modele deosebite pe care le gasesti la JojoFashion pot fi completate de multe alte accesorii si haine prin tehnica straturilor, si astfel iti poti construi o tinuta unica in care sa arati si sa te simti bine in acelasi timp.

 

De exemplu, poti combina rochiile tip camasa cu veste tricotate sau cu pulovere, cu malete, colanti grosi si ciorapi, sugestiile fiind la fel de variate si cand vine vorba de jachete sau geci care sa-ti tina de cald cand iesi la plimbare.

 

Ocazii ideale pentru a te face remarcata cu o rochie tip camasa

Daca te-ai saturat sa-ti introduci in garderoba doar piese care pot fi purtate doar la anumite ocazii, cel mai probabil nu au descoperit pana acum avantajele pe care ti le pun la dispozitie rochiile de tip camasa. Ele sunt extrem de versatile indiferent de destinatia si scopul tinutei tale.

 

Aceste rochii se vor transforma intr-o adevarata incantare pentru mers la birou, iesiri in oras sau la restaurant. Iar daca esti invitata la o aniversare sau la o petrecere si nu stii cum sa te imbraci, rochia tip camasa iti va salva ziua. Pana si cele mai simple modele pot fi usor accesorizate astfel incat sa-ti ofere o tinuta deosebita cu care sa poti capta o multime de complimente.

Rochia tip camasa nu imbatraneste?

Fiind un articol inspirat initial din garderoba masculina si transformat intr-un item extrem de feminin, aspectul serios pe care-l reflecta o camasa poate conferi senzatia aparenta ca persoana care o poarta este mai in varsta, mai serioasa, poate chiar mai putin maleabila din punct de vedere al caracterului.

 

Intr-adevar, tinutele noastre pot duce la crearea unor aparente si sa reflecte cel putin o parte din felul nostru de a fi. Dar acestea nu sunt intotdeauna reale. Realizand o tinuta adecvata folosind o rochie tip camasa, adaptata varstei, meseriei sau destinatiei, cat si personalitatii proprii, nu ai cum sa dai gres sau sa pari o alta persoana.

 

Fetelor si femeilor tinere le recomandam daca le este permis, sa se joace in alegerea rochiei tip camasa. Mai cu seama, pot alege culori vesele si imprimeuri indraznete care sa ofere aerul tineresc pe care-l cauta. Doamnele in varsta sau mai puternice, pot merge pe materiale fine si elegante, pe croiuri mai simple, care pot sa le ajute estetic sa para mai tinere, mai aranjate si mai frumoase.

 

In concluzie, rochia de tip camasa este o piesa care nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba feminina, fiind articolul cu care te poti simti comod si sa faci senzatie in societate.

×