x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Sfaturi pentru alegerea unei rochii elegante de nuntă. Cum să te asiguri că nu vei da greș?

Sfaturi pentru alegerea unei rochii elegante de nuntă. Cum să te asiguri că nu vei da greș?

18 Apr 2022   •   12:37
Sfaturi pentru alegerea unei rochii elegante de nuntă. Cum să te asiguri că nu vei da greș?

Invitația la o nuntă este o veste excelentă, mai ales dacă mirii îți sunt prieteni dragi. Însă, odată cu invitația, îți va apărea în minte întrebarea: “Cu ce să mă îmbrac?”.

Un eveniment atât de important precum este nunta necesită o ținută pe măsură, care nu este, însă, ușor de ales. Pe piață există o mulțime de rochii elegante de nunta, dar înainte să faci o alegere, este important să ții cont de câteva aspecte. Cu siguranță îți dorești să ai un look de senzație la un astfel de eveniment, iar următoarele sfaturi te vor ajuta să iei o decizie bună în privința rochiei!

1.  Fără ținute all black

Chiar dacă te avantajează culoarea neagră și adori aspectul rafinat pe care ți-l oferă, nu este indicat să alegi o ținută all black pentru o nuntă. Acest tip de eveniment simbolizează iubirea și fericirea, iar un outfit complet negru nu va reflecta bucuria pe care o simți.

Acest lucru nu înseamnă că nu poți purta rochii elegante de nuntă negre, dar trebuie să ai grijă cum le accesorizezi. Pentru a sparge mononia negrului, poartă o pereche de pantofi într-o culoare vie și accesorii care să îi ofere un plus de strălucire ținutei tale.

O altă variantă este să porți o rochie neagră cu imprimeuri de altă culoare. Poți apela, de pildă, la un magazin online, așa cum este dames.ro, care îți pune la dispoziție rochii elegante de nuntă cu imprimeuri digitale. Aici vei găsi rochii negre cu imprimeuri florale, abstracte, animal print etc. care îți vor oferi aerul elegant și aspectul suplu pe care ți-l dorești și care te vor ajuta să captezi toate privirile!

2. Alege rochia în funcție de locația nunții

Acesta este un alt aspect important după care ar trebui să te ghidezi atunci când alegi o rochie. De exemplu, dacă ai fost invitată la o nuntă în aer liber, poți opta pentru o rochie vaporoasă, lejeră și multicoloră. În schimb, dacă nunta va avea loc într-un spațiu închis, așa cum este restaurantul, este important să optezi pentru o rochie elegantă, de seară.

3. Ia în calcul și momentul zilei

Înainte să iei o decizie în privința rochiei, trebuie să iei în considerare și momentul zilei în care va avea loc nunta. În cazul în care mirii au decis ca marele eveniment să aibă loc seara, este clar că trebuie să optezi pentru achiziționarea unei rochii elegante de nuntă. Însă, dacă este vorba despre un eveniment de zi, ținuta ta ar trebui să fie mai puțin formală.

Poți purta, de exemplu, o rochie scurtă sau lungă, cu un aspect vaporos. Este recomandat ca la o nuntă de zi să porți o rochie în nuanțe vesele, care să le arate mirilor cât de mult te bucuri pentru ei.

Aceste sfaturi te vor ajuta să nu dai greș atunci când îți vei alege ținuta pentru următorul eveniment. Nu uita, totodată, să te concentrezi doar pe rochiile elegante de nuntă care te reprezintă. Indiferent de trenduri, o ținută uimitoare vei avea doar atunci când vei purta articolele vestimentare în care te vei simți în largul tău.

Pentru a descoperi o gamă largă de rochii perfecte pentru nunți, intră pe dames.ro. Aici vei găsi modele deosebite și prețuri pentru orice buzunar!

×
Subiecte în articol: rochii elegante