x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Stilul streetwear pentru bărbați – ce să porți în 2023?

Stilul streetwear pentru bărbați – ce să porți în 2023?

04 Mai 2023   •   17:22
Stilul streetwear pentru bărbați – ce să porți în 2023?

Lumea modei se schimbă dinamic, la fel și tendințele streetwear. Prin urmare, dacă te întrebi ce articole vestimentare ar trebui să fie în garderoba ta în 2023, verifică cele mai la modă haine, pantofi și accesorii în stil stradal.

Îmbrăcămintea streetwear – ce merită să ai în garderobă?

Imaginează-ți haine confortabile și, în același timp, originale și unice - acesta este sensul stilului streetwear. Elementele sale indispensabile sunt treningurile, hanoracele supradimensionate, gențile sport și puloverele cu glugă, tricourile și blugii. Influencerii iubesc acest tip de haine și, în același timp, sunt accesibile.

Cu ajutorul ținutelor streetwear, vei sublinia că ești o persoană cu adevărat liberă și te simți în largul tău, iar moda este o sursă de distracție pentru tine. În 2023, îmbrăcămintea de stradă nu recunoaște limite și este folosită pentru a manifesta convingeri, apartenența la o anumită comunitate și bunăstare.

Pantaloni cargo - o opțiune practică și confortabilă pentru utilizarea de zi cu zi

Pantalonii cu o atmosferă militară rămân în tendințe și în anul 2023. Picioarele lungi, croiala lejeră și buzunarele mari sunt elemente esențiale de design ale pantalonilor în stil cargo. În combinație cu o jachetă din denim, un tricou supradimensionat și adidași urbani Vans sau Converse, vor crea un set original cu caracter de skateboard. Setul completat cu o geantă de talie și ochelari de soare sport este tot ceea ce ai nevoie în acest an. Indiferent dacă alegi o culoare clasică verde măsliniu sau alegi o variantă de denim într-o nuanță de albastru deschis, poți fi sigur că ținuta ta va fi rafinată și confortabilă.

Vibe sportiv în stilul streetwear

Aspectul sportiv câștigă din ce în ce mai multă popularitate în stilurile urbane. Tricourile acoperite cu simbolurile echipelor mondiale sau cele cu imprimeuri all over vor fi un element inseparabil al ținutelor streetwear de zi cu zi. Un alt element pe care merită să îl ai în garderoba ta în 2023 sunt hanoracele. Croiala iconică a hanoracului într-o ediție sportivă, decorată cu imprimeuri și logo-uri ale echipelor sportive sau universităților, a fost purtată odată doar ca parte a uniformei școlare. În acest sezon, va completa perfect multe seturi de stradă.

Streetwear 2023 – îmbrăcămintea din piele este încă în tendințe

Îmbrăcămintea din piele nu ne-a părăsit de câteva sezoane, dar moda streetwear 2023 și designul său devin mult mai expresive. O jachetă clasică ramones sau pantaloni din imitație de piele sunt o soluție bună pentru utilizarea de zi cu zi. Totuși, dacă vrei să-ți condimentezi setul urban - anul acesta pariază pe jachete în stil moto. Detaliile cu nervuri, panourile contrastante și gulerul în relief sunt elemente care îți vor duce ținutele la următorul nivel.

Ce pantofi trebuie să nu lipsească din colecția ta streetwear?

Este greu de imaginat un stil streetwear rafinat fără piese originale. În 2023, unul dintre cele mai dezirabile modele vor fi adidașii și sneakerșii brandurilor renumite. La fel ca și în cazul tricourilor cu imprimeuri– aceste modele extraordinare au fost concepute cu gândul la moda streetwear. Cu toate acestea, cu ajutorul unor vedete precum Bella Hadid sau Kendall Jenner, adidașii vor deveni un element inseparabil al multor seturi urbane.

Dacă vrei să-ți completezi garderoba cu haine, accesorii și pantofi la modă în stil streetwear – verifică ofertele magazinelor online și completează stilizări unice pentru 2023. Printre gama variată de modele, cu siguranță vei găsi propuneri care se vor potrivi perfect stilului tău individual, și în același timp îți vor garanta un look de actualitate.

×