x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Top cadouri speciale pentru fiica ta adolescenta!

Top cadouri speciale pentru fiica ta adolescenta!

29 Iun 2018   •   13:30
Top cadouri speciale pentru fiica ta adolescenta!

Toata lumea stie ca adolescenta este o perioada delicata din viata copiilor, dar si a parintilor. Gusturile se schimba, odata cu nevoia copiilor de a avea o anumita libertate si de a incerca activitati diverse, specifice varstei.

Fetele, in special, se dezvolta mai rapid decat baietii, iar pentru parinti, pana si cele mai banale lucruri, precum cadourile, pot deveni o sursa de stres. Daca si tu te confrunti cu o astfel de problema, trebuie sa afli ca exista anumite obiecte care nu vor da gres si care reprezinta cadouri foarte apreciate de catre orice fata!

Descopera ce poti achizitiona pentru o adolescenta astfel incat sa o faci fericita:

  1. Bijuterii

Indiferent de stilul preferat de fiica ta, obiectele pretioase alese cu grija, o vor bucura. Poti alege bijuterii din argint sau din aur, in functie de gusturile ei. Ai la dispozitie numeroase modele, de la cele delicate, feminine, simple sau cu pietre pretioase ori semipretioase, pana la cele cu un design modern, jucaus, plin de culoare! Tine cont si de varsta fetei cand iei o decizie, dar si de preferintele personale.
 

 

 

  1. Genta sau rucsac

Orice adolescenta isi doreste sa fie in trend, de aceea, astfel de accesorii reprezinta un cadou potrivit! Vei gasi orice model de rucsac pentru dama cu o simpla cautare online, din care il poti alege pe cel care se potriveste fiicei tale. In plus, acesta reprezinta si un dar practic, pe care ea il poate folosi atat la scoala, cat si in timpul liber! Un rucsac reprezinta o investitie pe care nu o vei regreta, mai ales ca cea mica se va bucura de el o perioada indelungata. De asemenea, si o gentuta in trend, pe care aceasta o poate asorta la tinute deosebite, poate fi o alegere potrivita!

 

 

  1. Bilete la festival

In timpul verii, mai ales, exista foarte multe festivaluri foarte atractive pentru tineri. Poti achizitiona bilete pentru zilele in care performeaza artistii sai favoriti, pentru ea, prietenele ei si pentru o ruda, fie ca o insotesti tu ori un var sau verisoara majori. Acest lucru o va face fericita si recunoscatoare, cu siguranta!

 

  1. O petrecere speciala

Un alt lucru pe care orice adolescent il doreste este sa aiba parte de o petrecere de vis! Poti inchiria un spatiu de petreceri special amenajat pentru aniversari, in care fiica ta se poate distra alaturi de persoanele dragi!

 

  1. O excursie cu o destinatie aleasa de ea

Desi este minora, ceea ce inseamna ca nu poate pleca singura in afara tarii, ii poti oferi ocazia de a alege o destinatie in care sa plecati, pentru cateva zile, impreuna. In acest fel, va veti apropia si mai mult, relatia voastra se va consolida si va veti crea amintiri de neuitat!

 

Cand esti in impas, ia in considerare una dintre propunerile mentionate, in functie de lucrurile pe care observi ca si le doreste fiica ta!

×