x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Top ținute care îți vor arăta cum să porți și să stilizezi sandalele tale preferate

Top ținute care îți vor arăta cum să porți și să stilizezi sandalele tale preferate

19 Apr 2022   •   11:48
Top ținute care îți vor arăta cum să porți și să stilizezi sandalele tale preferate

Subtile și cu bretele sau solide și îndrăznețe, modelele de sandale pe comanda la Mamzelle nu sunt numai versatile, ci și fabulos de elegante, ceea ce le face un „must-have” în acest sezon.

Subtile și cu bretele sau solide și îndrăznețe, modelele de sandale pe comanda la Mamzelle nu sunt numai versatile, ci și fabulos de elegante, ceea ce le face un „must-have” în acest sezon. Oricare ar fi preferințele tale, atunci când cauți să creezi ținute cu sandale personalizate, ai la dispoziție o multitudine de opțiuni. Deci, ce stiluri sunt disponibile și cum să te decizi cu ce să porți cu sandalele pe comanda?

 

Atunci când alegi tinutele la sandalele tale personalizate, ține cont mai întâi de fizicul tău – sandalele cu talpa plata sunt mai puțin elegante și se potrivesc mai bine femeilor înalte și cu picioare lungi. Pentru ca sandalele tale să fie în centrul atenției, optează pentru un stil mai înfrumusețat într-o culoare puternică, cum ar fi o nuanță vibrantă, sau chiar negru deoarece iese în evidență pe nuanța pielii tale. Tonurile subtile, cum ar fi nude-ul sau culoarea nisipului, pot da picioarelor tale un accent subtil, fără să pară prea copleșitor.

Sandale cu fuste scurte

Sandalele arată superb cu fuste scurte și rochii, deoarece îți permit să-ți arăți picioarele. O rochie mini simplă din denim decolorat, cu un top cu volane pe umăr, arată minunat, și cu sandale cu toc gros dar delicat. Evidențiază un pic feminitatea ta cu o rochie mini flotantă cu buline, cu un top cu mâneci elastice și cu o pereche de sandale cu bretele nude. Sau păstrează un aspect mai serios cu o rochie de tip cămașă bleumarin și sandale gladiator negre.

Sandale cu fuste mai lungi

Fustele mai lungi arată la fel de bine cu sandalele cu toc sau de tip gladiator. Fustele care ajung până la genunchi arată la fel de elegant, cu sandale cu bretele mai lungi sau mai scurte. O rochie de vară elegantă în dungi, care se oprește chiar deasupra genunchiului, este superbă atunci când este asortată cu sandale la comanda cu toc. Cu toate acestea, fustele mai lungi tind să favorizeze modelele de sandale cu bretele în jurul glezei, cum ar fi un maxi voluminos nude purtat cu vestă larga și sandale nude. Partea faină e ca-ti poti personaliza sandalele în funcție de tinutele tale.

Sandale cu pantaloni scurți

Nu există o modalitate mai bună de a-ți scoate în evidenta picioarele decât o pereche de pantaloni scurți purtați cu glorioasele sandale cu toc gros si bretele în jurul gleznei. Pantalonii scurți clasici din denim, cu un tricou polo negru simplu și sandale maro fac o ținută fantastică, în timp ce pantalonii scurți negri largi și un top delicat cu vestă florala arată remarcabil atunci când sunt purtate cu sandale negre cu toc.

Sandale cu blugi

Sandalele sunt perfecte pentru blugii skinny, purtați cu un tricou elastic, un top sloppy-joe sau chiar un crop-top. Sandalele cu talpa plata sunt grozave pentru un aspect casual. Poți încerca și tocuri pentru o abordare mai modernă. Poți chiar să incalti sandale cu diverse ornamente pe ele cu blugi skinny pentru o variantă diferită, potrivindu-le cu o cămașă boyfriend și o jachetă lejeră, sau cu o vestă fără mâneci.

Tu pentru ce ținută optezi?

×