x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Un tartan în culorile curcubeului, creat de casa Burberry, în sprijinul comunităţii LGBT

Un tartan în culorile curcubeului, creat de casa Burberry, în sprijinul comunităţii LGBT

13 Feb 2018   •   22:10
Un tartan în culorile curcubeului, creat de casa Burberry, în sprijinul comunităţii LGBT

Creatorul de modă Christopher Bailey, aflat la ultima sa prezentare de modă pentru casa Burberry, a creat un tartan - element emblematic al acestui brand vestimentar - în culorile curcubeului şi a dedicat această colecţie comunităţii LGBT, au anunţat luni reprezentanţii companiei britanice, relatează AFP. 

"Ultima mea colecţie pentru Burberry este dedicată - în semn de sprijin - unora dintre cele mai bune organizaţii care îi susţin pe tinerii LGBTQ din lumea întreagă (...) Forţa noastră şi creativitatea noastră rezidă în diversitatea noastră", a subliniat Christopher Bailey într-un comunicat. 

Prezentarea va avea loc pe 17 februarie în cadrul London Fashion Week (Săptămâna modei de la Londra). Christopher Bailey, în vârstă de 46 de ani, îşi va lua la revedere de la admiratorii brandului Burberry, pe care l-a întinerit şi dinamizat, contribuind decisiv la transformarea acestuia într-un veritabil gigant al modei de lux, pentru care a început să lucreze în anul 2001. 

În plus faţă de noul tartan, care se îndepărtează de culorile sale obişnuite - bej, alb, negru şi roşu - ce a fost integrat în noua sa colecţie, casa Burberry a precizat că a făcut donaţii în beneficiul a trei organizaţii care sprijină şi ajută comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgen şi queer). AGERPRES

×