x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Unghii cu gel cu decorații diverse pentru diferite momente

Unghii cu gel cu decorații diverse pentru diferite momente

03 Ian 2023   •   12:53
Unghii cu gel cu decorații diverse pentru diferite momente

Extensiile frumoase de unghii cu gel pot fi realizate și în stilul kamifubuki. În japoneză, kamifubuki înseamnă confetti și așa a fost denumit acest design. Deși se poate face pe orice fundal, cel mai bine este pe o culoare închisă profund, de gel unghii albastru sau chiar negru. În acest caz, se obține un adevărat salut, pâlpâind pe cerul nopții.

Astfel de unghii cu gel sunt foarte festive și distractive. Realizarea unui astfel de design este simplă: pe unghia pregătită se aplică paiete speciale, vopsite în două straturi cu un gel unghii închis la culoare. 

Setul poate conţine confetti rotunde, triunghiulare sau sub formă de inimioare, steluțe, dungi sau romburi. Disponibil de preferință, în trei dimensiuni diferite ale paietelor. În funcție de schema de culori, poți alege kamifubuki pentru orice dispoziție. Această acoperire este realizată pe un gel nepolimerizat, care, împreună cu paietele înglobate în el, este apoi plasat într-o lampă UV sau LED. Apoi ar trebui să acoperi designul cu un strat transparent de gel unghii.

Manichiura cu unghii cu gel pentru Anul Nou

O manichiură frumoasă de unghii cu gel pentru Anul Nou se poate face prin plasarea unui iepure vesel pe una sau mai multe unghii. Există o varietate de autocolante cu iepurași în diverse forme, și sunt atât poze mici, cât și mari. Dacă dorești, poți proiecta toate unghiile cu iepurași. Totuși, ar trebui să știi că va arăta rustic și puțin copilăresc. Este mult mai interesant să realizezi pictura autorului pe o singură unghie. Tehnica de desenare a unui iepure este simplă, dar un maestru de unghii practicant se poate descurca cu el. Se potrivește bine cu strasuri și sclipici. În plus, se obișnuiește decorarea cu semnul zodiacal al anului. Iar 2023 este anul iepurelui.

Când ceasul bate douăsprezece

Imaginea pe unghii cu gel a unui ceas care se apropie de douăsprezece noaptea, este un design win-win. Poți efectua unghii cu gel frumoase, dacă unghiile naturale sunt foarte mici. Conform regulii de modelare a plăcii unghiei, marginea liberă nu poate fi mai mare decât placa unghiei. Unghiile se vor dovedi a fi scurte, dar datorită faptului că va fi puțin material, nu vor dobândi grosime semnificativă și vor arăta ca cele naturale. Designul sub formă de ceas este o mană divină pentru astfel de unghii. Arată bine chiar și pe unghiile naturale, deoarece ceasul este rotund sau pătrat. A face unghiile scurte în acest fel este atât spiritual, cât și actual.

Variații elegante de nud

La o recepție în care trebuie să urmezi codul vestimentar, uneori ai nevoie de unghii lungi, fără decorațiuni. Cum să le decorezi fără a încălca regulile? Desigur, un sacou banal, poate fi înfrumusețat cu o manichiură realizată cu gel unghii. Principalul lucru este să alegi tonul potrivit. Dacă extensia se face cu un gel unghii de camuflaj, unghiile vor avea o culoare naturală și astfel, vei avea o manichiură clasică cu unghii sănătoase.

 

×