x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion VIDEO - Moment penibil în timpul prezentării colecției Tom Ford din cadrul Fashion Week de la New York

VIDEO - Moment penibil în timpul prezentării colecției Tom Ford din cadrul Fashion Week de la New York

12 Sep 2017   •   14:59
VIDEO -  Moment penibil în timpul prezentării colecției Tom Ford din cadrul Fashion Week de la New York

Supermodelul Gigi Hadid a suferit un accident în timpul prezentării colecției creatorului Tom Ford, în cadrul Fashion Week de la New York.

Cu puțin înainte de a ajunge pe podium Gigi Hahid și-a pierdut unul dintre pantofii care aveau platforme și tocuri extrem de îmaște. Top-modelul însă nu s-a pierdut cu firea și a defilat plină de grație și nonșalant de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic bizar.

Noua colecţie a lui Tom Ford a inclus creaţii vestimentare care, adeseori, absorb lumina sau o reflectă, prin ţesături reflectorizante sau cu ajutorul paietelor. Alte articole au atras privirile spectatorilor prin culorile lor aprinse. 

Noile creaţii imaginate de Tom Ford propun o siluetă feminină bine desenată, cu numeroşi epoleţi, veste cambrate, rochii şi fuste foarte scurte, asortate cu pantofi cu tocuri ameţitor de înalte. 

Gigi Hadid şi Kendall Jenner, două vedete din generaţia actuală de manechine, au prezentat rochii mulate, decorate cu motive plisate şi mâneci strălucitoare. 

Tom Ford s-a amuzat combinând ţesăturile şi materialele, care au variat de la piele şi la denim - din care a realizat şi un model de sutien. 

Prezentarea colecţiei lui Tom Ford, primul eveniment major din cadrul New York Fashion Week, s-a încheiat cu o petrecere, în spiritul marilor show-uri din ultimii ani, cu muzică, dans şi hamburgeri serviţi de băieţi tineri cu torsul gol şi în pantaloni scurţi.

Gigi Hadid

×