x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Vrei să fii make-up artist? Uite de ce trebuie să urmezi și cursuri de extensii gene!

Vrei să fii make-up artist? Uite de ce trebuie să urmezi și cursuri de extensii gene!

16 Noi 2023   •   12:06
Vrei să fii make-up artist? Uite de ce trebuie să urmezi și cursuri de extensii gene!

Pe o piață din ce în ce mai aglomerată cum este cea a prestării serviciilor de make-up, a veni cu o abilitate nouă sau cu o tehnică deosebită reprezintă o rețetă a succesului. Vei câștiga astfel mai mulți clienți sau ți-i vei fideliza pe cei vechi, ceea ce înseamnă că vei avea numai de câștigat. O modalitate prin care poți face acest lucru este să-ți diversifici oferta de servicii cu lucruri pe care le poți face cu ușurință, tot în slujba frumuseții.

O alternativă flexibilă și plăcută pentru tine ar putea fi stilizarea genelor, mai exact să înveți să aplici extensii de gene, fie gene fir cu fir (sau gene 1D), extensii de gene 2D sau 3D. În acest articol îți vom explica de ce e bine pentru tine să faci acest pas și cu ce te ajută în carieră.

Oricine poate frecventa cursuri de extensii gene fir cu fir?

Dacă te hotărăști să te înscrii la cursuri extensii gene fir cu fir, evident că primul pas este să găsești o academie cu experiență, care este recunoscută drept un etalon pe piață și care îți oferă o diplomă recunoscută internațional. Pe baza acestei diplome, poți să activezi în acest domeniu, atât în țară, cât și în străinătate, așa că acordă maximă atenție acestui aspect, pentru a-ți spori șansele pe piața muncii.

 

Oricine poate urma un astfel de curs, indiferent de vârstă sau de ocupația pe care o are în prezent. Cursul este structurat într-o parte teoretică și una practică, aceasta din urmă reprezentând 90% din întregul curs. În plus, te poți bucura de un program flexibil, iar trainerii sunt specialiști cu experiență, care pe lângă informațiile și sfaturile pertinente oferite, sunt ei înșiși un exemplu de urmat, dacă îți dorești o carieră în domeniu.

Cum te ajută aceste cursuri pe termen lung

La cursurile de extensii gene fir cu fir vei asimila numeroase informații utile pentru întreaga ta carieră. În primul rând, vei aprofunda despre genele naturale (morfologia și structura lor), apoi despre tipologia și morfologia feței și vei trece la alegerea corectă a lungimii, curburii și grosimii extensiilor de gene și la tehnicile corecte de aplicare a acestora.

 

Cursanții învață și cum să izoleze în mod corect genele inferioare, care sunt tipurile de adezivi utilizați în aplicarea extensiilor, dar și care este poziția corectă în cadrul procedurii de aplicare a extensiilor. Pe lângă toate aceste aspecte care țin de tehnicile propriu-zise de aplicare, vei mai învăța și cum se întrețin și îngrijesc genele false, dar și cum se igienizează și sterilizează mediul de lucru.

 

Acestea ar fi principalele avantaje de care te vei bucura dacă vrei să fii make-up artist și alegi să te specializezi și în aplicarea extensiilor de gene:

 

  • Diversificarea serviciilor - prin dobândirea abilităților de aplicare a genelor, vei dobândi și mai multe abilități care îți sunt utile ca make-up artist. Acest lucru îți poate extinde orizontul în lumea frumuseții și le vei putea oferi clienților servicii diversificate;
  • Machiaje mai elaborate - competențele de make-up artist și de stilist de gene te ajută să obții machiaje mai elaborate, cu un aspect deosebit, punând în valoare fiecare chip, într-un mod natural și ținând cont de trăsăturile specifice;
  • Un impact pozitiv asupra brandului personal - abilitățile multiple sunt o armă cu care poți lupta împotriva plictiselii și a competiției de pe piață. În acest mod, îți vei consolida poziția în fața concurenței, atrăgând atenția asupra profesionalismului și a preocupării tale față de o experiență plăcută a clienților;
  • Mai multe posibile colaborări - în cadrul cursurilor poți intra în contact cu alți profesioniști pasionați de beauty și să creezi legături valoroase, care îți pot aduce colaborări și proiecte.

 

În concluzie, cursurile de extensii gene fir cu fir îți pot fi de mare folos dacă te pasionează arta machiajului.

 

 

×