x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fericirea vine la pachet cu... grafica Happy Channel!

Fericirea vine la pachet cu... grafica Happy Channel!

07 Mar 2016   •   14:05
Fericirea vine la pachet cu... grafica Happy Channel!

Lansarea Happy Channel aduce, pe lângă un concept nou de televiziune, o abordare inovatoare în ceea ce priveşte identitatea vizuală a stației, care va fi prezentă pe post începând cu ora 16 a zilei de astăzi.

Pachetul grafic Happy Channel este în linie cu abordarea militantă a noului canal, propunând povești desprinse din viața femeii moderne, povești familiare celor trei ambasadoare ale brand-ului Happy: Carmen Tănase, Anca Țurcașiu si Cristina Ciobănașu. În număr de 11, execuțiile grafice vorbesc despre iubirea pură, despre bucuria de a fi mamă, despre forța de a reveni după o lovitură a sorții sau despre bunătate pur și simplu. Parte a proiectului lansării Happy Channel, supervizat de Ruxandra Ion în calitate de Senior Advisor și de Nicu Damu (Marketing Manager), filmările au avut loc pe durata a 18 ore, în studiorile Antena Group din Romexpo. „Happy Channel este cadoul nostru pentru publicul din România cu ocazia zilei de 8 martie, dar și o promisiune pe termen lung despre o filosofie complet nouă pentru peisajul media autohton. Un canal pentru întreaga familie, asumat militant pentru drepturile femeii, concept transpus perfect în ident-urile stației. Sunt foarte mândră de echipa tânără, pasio-nată și profesionistă cu care lucrez la acest proiect. Din martie, toată România este HAPPY!”, a declarat Ruxandra Ion. Scenariul ID-urilor de post poartă semnătura Simonei Macovei (de asemenea, producător al show-ului driver pentru Happy Channel – „Dreptul la fericire”) și a lui Alex Popescu (Senior Copywriter), regizor și director de imagine fiind Florin Costache. După filmare, ident-urile au trecut printr-un complex proces de post-pro-ducție, coordonat de Aure-lian Cojocaru și Bogdan Drăghici, Art Directors în grupul de televiziuni Intact.

Noutăți Happy Channel
Începând de astăzi, Euforia TV își schimbă grafica de post, sigla, precum și grila de programe și va deveni Happy Channel. Astfel, pe post vor putea fi vizi-onate „Prizoniera dragostei”, dar și producţii Televisa precum „Inima mea e a ta” și „Fiorella spune da”. De mâine, 8 martie, la Happy Channel începe și difuzarea producţiilor proprii, „Dreptul la fericire” și „Happy Day”. „Dreptul la fericire” este un show militant, care își propune să prezinte și să găsească soluţii pentru problemele și traumele cu care se confruntă femeile. „Happy Day” este un magazin COOLtural ai cărui moderatori și realizatori sunt Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Alte repere ale noii grile Happy Channel vor fi „Doctor House”, „Prietenii tăi”, „White Collar” și „Revenge”.
 

×