x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Filmele de poveste vin de Crăciun, pe Happy Channel!

Filmele de poveste vin de Crăciun, pe Happy Channel!

19 Dec 2016   •   11:03
Filmele de poveste vin de Crăciun, pe Happy Channel!

E Crăciun. Ești Happy! Pe 25 decembrie, în ziua magică de Crăciun, Happy Channel le-a pregătit telespectatorilor un program de sărbătoare, care va aduna toată familia în faţa micului ecran, în casa frumos decorată, cu miros de brad verde și cozonaci cu nucă.

 

În prima parte a zilei, happy telespectatorii vor urmări comedii romantice: ”O minune de cățel” (”The Christmas Shepherd”), ”Globul de zăpadă” (”A Snow Globe Christmas”), ”Cuplați de Sărbători” (”Hitched for Holidays”), “Crăciun în Louisiana” („Christmas on the Bayou”), iar spre seară “Downtown Abbey” vine cu episoade speciale de Crăciun, după care urmează alte două filme de top: Un cadou de Crăciun” („Christmas Tail”) și “Căsătoriți de Crăciun” („Christmas Wedding Date”).

 

Filmul ”O minune de cățel” (”The Christmas Shepherd”), ce va fi difuzat dimineața, la 9:00, prezintă povestea lui Sally Brown, autoare de cărți pentru copii. După moartea soțului, cățelul Buddy este singura amintire care îi rămâne. Însă, după o furtună puternică Buddy se pierde, iar căutarea lui provoacă o serie de evenimente în urma cărora Sally va găsi mai mult decât se așteaptă.

 

Apoi, de la 11:00, Happy Channel difuzează filmul ”Globul de zăpadă” (”A Snow Globe Christmas”). Privind într-un glob de cristal, o tânără se trezește transportată în lumea pe care tocmai o admirase.

 

Timp de trei ore, de la 17:00 la 20:00, telespectatorii se vor reîntâlni cu personajele din serialul de epocă ”Downtown Abbey”, într-un cadru de poveste care îi va purta înapoi timp, pentru a vedea cum se sărbătorea Crăciunul acum mai bine de un secol.

 

Când doi părinți singuri se luptă pe un cățel pe care îl ofere cadou copiilor lor, se lasă cu o nouă poveste de dragoste. Totul se întâmplă în filmul “Un cadou de Crăciun” („Christmas Tail”), de la 20:00, pe Happy Channel.

Ce se întâmplă când te întorci după mai mult timp acasă, de sărbători? Participi la o nuntă, te revezi cu vechii prieteni și… mai multe telesppectatorii vor afla duminică, 25 decembrie, de la 22:00, vizionând filmul “Căsătoriți de Crăciun” („Christmas Wedding Date”), pe Happy Channel!

 

Emoția, bucuria, fericirea, liniștea se simt și se trăiesc, de Crăciun, alături de cei dragi, pe Happy Channel. E Crăciun. Ești Happy!

 

***2 ianuarie 2017 este ziua marilor premiere la Happy Channel! Din această zi, de luni până vineri, de la 18:00 la 22:00, happy telespectatorii vor avea parte de patru ore de program turcesc: “Elif” de la 18:00 și “O poveste de iubire” (“Love Story”), de la 20:00. Tot din 2 ianuarie, super serialul american “Gossip Girl”, va fi difuzat de luni pînă vineri, de la 22:00, pe Happy Channel!

×