x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Final emoționant pentru Mihaela și Zoli, la ”The Wall-Marele Zid”. Amândoi s-au lăsat copleșiți de sentimente

Final emoționant pentru Mihaela și Zoli, la ”The Wall-Marele Zid”. Amândoi s-au lăsat copleșiți de sentimente

21 Dec 2017   •   17:47
Final emoționant pentru Mihaela și Zoli, la ”The Wall-Marele Zid”.  Amândoi s-au lăsat copleșiți de sentimente

Mihaela și Zoltan, cuplul din Oradea care, aseară, a pășit în platoul show-ului ”The Wall- Marele Zid” cu multe speranțe, au mărturisit în final că s-au lăsat copleșiți de sentimente și nu au mai ținut cont de strategiile pe care le gândiseră înainte de a intra în concurs.

Cei doi au declarat din prima clipă că visul lor este acela de a câștiga mai mult timp cu fetițele lor și își doreau foarte mult o vacanță cu ele la Disneyland.

Odată ajunși în platoul emisunii, cea care a rămas să dea pipet cu  Marele Zid a fost Mihaela, însă, până la final, în ciuda energiei ei debordante a pierdut tot ce câștigase inițial. Speranța ei a fost ca Zoli să fi semnat contractul ce le garanta suma de 13773 de lei, însă lucrurile nu au fost deloc așa.

”Mi-a fost foarte greu acolo, în spate. Am realizat că îmi este foarte dor de vocea Mihaelei și că aș fi avut mare nevoie să ne consultăm în luarea acestei decizii importante. De 13 ani luăm deciziile împreună și mi-a fost extreme de greu. Am sperat până în ultima clipă că voi lua hotărârea cea mai bună”, a mărturisit Zoltan, care, după multe momente de ezitare, a rupt contractual.

Momentul în care au aflat că vor pleca din fața Marelui Zid cu zero câștig a fost și cel în care au realizat că visul lor este, de fapt,  unul deja împlinit. Sunt împreună, au o familie frumoasă și se iubesc nespus.

”Iubirea noastră este cea mai importantă. Și, indiferent ce ne-o rezerva viața, ne vom iubi mereu.  Chiar dacă am încheiat cu zero, a fost o experiență minunată în viața noastră”, au declarat Mihaela și Zoli.

Și astăzi, de la ora 20:00, Valentin Butnaru îi așteaptă pe telespectatorii Antena 1 cu o altă ediție emoționantă a show-ului fenomen, ,,The Wall- Marele Zid”, care poate schimba viața concurenților cu o singură aterizare norocoasă.

×
Subiecte în articol: The Wall-Marele Zid