x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Ham talent”, lider de audiență pe toate categoriile de public

„Ham talent”, lider de audiență pe toate categoriile de public

20 Oct 2015   •   16:00
„Ham talent”, lider de audiență pe toate categoriile de public

Prima ediție a primului show de televiziune din România dedicat animalelor de companie, „Ham talent”, a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. Astfel, în intervalul orar 20:29 – 23:08, atunci când a fost difuzată emisiunea, Antena 1 a obținut, în medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, 10.1 puncte de rating și 22.8% cotă de piață. ProTV, clasat pe locul al II-lea, a înregistrat 9,6 puncte de rating și 21.8 procente din cota de piață.

Clasamentul rămâne în favoarea Antenei 1 și la nivelul publicului din mediul urban, unde emisiunea s-a detașat de competitorul său la o diferență de aproape 3 puncte de rating. „Ham talent” a obținut 10.5 puncte de rating și 21 procente din cota de piață, în timp ce ProTV, 7.7 puncte de rating și 15.3% cotă de piață.

Întreaga populație a României a fost cu ochii pe „Ham talent”, iar la nivelul acestui public Antena 1 a înregistrat 8.5 puncte de rating și 17.9% cotă de piață, în timp ce ProTV a avut 6.7 puncte de rating și 13.9 procente din cota de piață.

Robert Papp și câinele Axl au reușit să se califice în etapa următoare a emisiunii cu cei cinci de „Da” primiți din partea juriului. „Axl și-ar da oricând viața pentru mine”, a spus Robert, iar patrupedul s-a dovedit a fi un asistent de nădejde pentru stăpânul lui și i-a adus, la comandă, telefonul și sticla de vin. Mihai Petre a fost fascinat că tot numărul lor a avut la bază un scenariu creativ, iar ceilalți membri au fost încântați de momentul urmărit.



Bossulică, singura pisică din România angajată cu acte-n regulă, în funcția de director de comunicare, a pus lăbuța tot pe cinci de „Da”. Celebru în toată lumea, după ce presa internațională a vuit despre această lovitură dată de o pisică, Bossulică a dat autografe pentru membrii juriului și s-a așezat confortabil în etapa următoare a emisiunii. „M-a șocat atitudinea lui de parlamentar. La cât doarme sunt convins că îl vor vota mulți. Așa că răspunsul meu este „Da”, a glumit Mihai Petre.

Hulk, un yorkshire terrier, a dat o lovitură sub centură atât juriului, cât și telespectatorilor. Cu cele aproape două kilograme pe care le are, Hulk a oferit, împreună cu stăpâna lui, Alexandra Pop, o reprezentație de karate cu greutate. Cuceriți de farmecul lui și fascinați de faptul că micuțul s-a dovedit a fi stăpânul tuturor elementelor, membrii juriului l-au calificat în etapa următoare a emisiunii.

Tot aseară, Coco, un papagal vorbitor, nu s-a umflat în pene pe scenă pe cât și-ar fi dorit stăpâna lui, însă în culise s-a scuturat de timiditate și a demonstrat că stăpânește arta vorbitului. Nu în public, deocamdată.

Nici Bobiță, un câine simpatic, despre care stăpâna lui spune că poate cânta, nu s-a simțit în largul lui în lumina reflectoarelor. În ciuda insistențelor, Bobiță s-a încăpățânat să tacă mâlc și nu s-a lăsat înduplecat nicicum să scoată un sunet.



Un moment special a fost oferit de Vali Vasilescu și calul săul, Levante. Uimiți de faptul că dresorul a reușit să pună foc pe spinarea calului, care nu și-a pierdut calmul nicio clipă, membrii juriului au recunoscut că nu se așteptau să vadă așa ceva. „E un număr pe care îl mai pot arăta vreo cinci cai în lume. Levante este un cal de spectacol și de film și acest număr este vârful încrederii pe care ți-o poate acorda un cal. Nu încercați acasă”, a spus Vali. „Am privit admirativ”, i-a mărturisit Gabriel Cocu, vizibil impresionat de ce a văzut pe scenă. „Un astfel de moment este, din punctul meu de vedere, un spectacol total”, a continuat Pepe.

Giulia Iscru a dovedit aseară că dragostea pentru animale trece dincolo de puterea unora de a înțelege. Tânăra are acasă 50 de șerpi, 25 de șopârle și nenumărate tarantule. „Sunt conștientă că am o pasiune cel puțin ciudată”, a spus ea. Beatrice Rancea a rămas uimită de faptul că Giulia poate să aibă grijă de atât de multe reptile, mai ales că ea are fobie de ele. „Pe mine mă înfricoșează șerpii de mă paralizează”, i-a mărturisit membra juriului.

Szep Bernadette și cățelușa Vanda au oferit un număr de dog dancing admirat până și de Mihai Petre. „Se vede că muncești foarte mult cu ea și se vede că o faceți din plăcere”, a spus Pepe. „Este plăcut să constat că ai un număr mare de elemente introduse, o tehnică bună, se vede profunzimea în care ai lucrat, aveți o echipă superbă”, a declarat Gabriel Cocu.

Cristian Enoiu și cățelușele Miss și Eliz au încântat publicul și membrii juriului. „Mi-a plăcut foarte mult ceea ce ați făcut”, a spus Diana Munteanu, vizibil emoționată. Tot ieri seară, iepurașul Bosche s-a dovedit a fi un ajutor de nădejede pentru micuța lui stăpână, Roxana, și, ascultător, a așezat masa.    

Povestea de viață absolut impresionantă a soților Imre, din Timișoara, a pus pe gânduri membrii juriului. „Soțul meu a vândut două case și-un apartament pentru câini”, a povestit soția lui Augustin Imre, de 53 de ani, din Timișoara. „Am 53 de câini și 12 pisici, așa că pot spune că absolut tot timpul îmi este ocupat cu ele”, a declarat Augustin. „Nu am mai fost în concediu de 16 ani. În tot acest timp am cheltuit peste 150.000 de euro pentru salvarea câinilor și-a pisicilor de pe străzile Timișoarei. Nu avem copii, așa că toată dragostea noastră a mers către aceste suflete nevinovate”, a mai spus cel care a impresionat telespectatorii show-ului „Ham talent ” cu generozitatea uluitoare arătată față de animale.

 Sursa: A1.RO via Kantar Media

×
Subiecte în articol: ham talent audiente