x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Casa în care Harry Potter şi-a petrecut copilăria este de vânzare

Casa în care Harry Potter şi-a petrecut copilăria este de vânzare

19 Sep 2016   •   17:48
Casa în care Harry Potter şi-a petrecut copilăria este de vânzare

Casa în care personajul Harry Potter şi-a petrecut primii 11 ani din viaţă, alături de mătuşa Petunia şi de unchiul Vernon Dursley, este scoasă la vânzare la preţul, deloc modest, de 620.000 de dolari, conform unui material publicat de CNN:


În primul film al seriei, "Harry Potter and the Philosopher's Stone" (Harry Potter şi Piatra filosofală) această casă este cunoscută drept "4 Privet Drive" şi este proprietatea cruzilor soţi Dursley, care l-au obligat pe copilul Potter să locuiască într-o cameră foarte mică, amenajată pentru el în debaraua de sub scările casei.

Adresa adevărată a casei în care s-au filmat scenele din copilăria celebrului ucenic vrăjitor este 12 Picket Post Close, din localitatea Bracknell, în Berkshire, la aproximativ 40 de kilometri vest de Londra.

Casa are trei camere, o curte în spate şi un garaj şi a fost scoasă la vânzare pentru suma de 475.000 de lire sterline (620.000 de dolari), un preţ similar altor proprietăţi din aceeaşi zonă.

În cursul anului 2003, în plină "Pottermanie", casa a fost cumpărată pentru suma de 249.000 de lire sterline (325.000 de dolari).AGERPRES

×
Subiecte în articol: casa harry potter copilarie casa vanzare londra