x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby HOROSCOP: Vezi daca te numeri printre cei care se indragostesc in mai

HOROSCOP: Vezi daca te numeri printre cei care se indragostesc in mai

30 Apr 2018   •   22:52
HOROSCOP: Vezi daca te numeri printre cei care se indragostesc in mai

E primavara, e cald, e soare. - cel mai potrivit anotimp pentru sentimente. Astrologii au stabilit care dintre zodii se vor indragosti in luna mai.

 

Rac

In sfarsit, Racii, atat de liberi si vesnic in cautarea iubirii, vor avea noroc. Cu emotii vor incepe sa construiasca noi relatii. Si le iese din plin. Trebuie doar sa astepte pana in ziua in care fericirea ii va iesi in cale, adica persoana care le va darui dragoste sincera, neconditionata. Iar cei care sunt deja intr-o relatie sau si-au intemeiat o familie, vor intelege ca au ales omul potrivit.

Taur

Inimile lor vor fi cuprinse de fiorul dragostei, chiar daca sunt deja intr-o relatie. In aceasta situatie, astrologii ii sfatuieste pe Taur sa nu se lase furati de noile emotii, incercand sa cantareasca fiecare moment, optand intre pro si contra. Intr-un anumit moment, veti intelege ca acea Persoana care este acum alaturi de voi merita sufletul si viitorul dumneavoastra. Riscul este bun, uneori, dar ganditi-va ce sacrificati.

Sagetator

Veti primi o cerere in casatorie sau veti lansa o astfel de invitatie. Nu fugiti de responsabilitate. Teama ar putea deveni motiv de cearta si de incredere din partea partenerului. Luati loc, discutati, analizati, deschideti-va sufletul si dezvaluiti ce simtiti cu adevarat pentru omul iubit. Veti gasi cu siguranta solutie si veti deveni mai fericiti.

×
Subiecte în articol: horoscop fericire dragoste iubire taur