x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Horoscopul iubirii în luna noiembrie. Cine sunt fericiții

Horoscopul iubirii în luna noiembrie. Cine sunt fericiții

01 Noi 2016   •   11:59
Horoscopul iubirii în luna noiembrie. Cine sunt fericiții

Luna noiembrie aduce vești bune și mai puțin bune pentru absolut toate semnele zodiacale. Se pare că în această lună se vor produce foarte multe schimbări pe plan sentimental. Berbecii vor primi cereri în căsătorie, în timp ce Gemenii își vor găsi marea iubire. Citește mai departe pentru afla ce te așteaptă, scrie clickpentrufemei.ro.

Horoscopul iubirii pentru luna noiembrie 2016– Berbec

Iubirea plutește în aer în această toamnă pentru nativii Berbec. Cei care se află într-o relație de mai mult timp vor primi o propunere de cerere în căsătorie. Pentru unii, răspunsul pentru acest mare pas va fi pozitiv. În schimb, cei care sunt siguri au mari șanse de a-și vor întâlni marea iubire.

Horoscopul iubirii pentru luna noiembrie 2016 - Taur

În această lună, vei fi mult mai aproape de persoana iubită, iar problemele peste care ați trecut vor fi văzute ca fără importanță. Iubirea va renaște picătură cu picătură cu fiecare detaliu romantic cu care partenerul te va surprinde. De asemenea, și cei care sunt singuri se vor îndrăgosti.

Horoscopul iubirii pentru luna noiembrie 2016 – Gemeni

Nativii care sunt singuri au foarte mari șanse de a-și găsi marea iubirea luna aceasta. Cei care se află deja într-o relație se vor confrunta cu mici schimbări, neplăcute pentru unii, în timp ce pentru alții, plăcute.

Horoscopul iubirii pentru luna noiembrie 2016 – Rac

Trebuie să te decizi pe cine vrei. Cum în jurul tău roiesc mai mulți bărbați, trebuie să te gândești bine și să faci alegerea cea mai bună. Există foarte mari șanse să alegi pe cine nu trebuie. Tot în această lună, nativii Rac căsătoriți vor primi o veste bună.

×