x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Soluțiile naturale care te scapă de mucegai

Soluțiile naturale care te scapă de mucegai

19 Aug 2016   •   17:23
Soluțiile naturale care te scapă de mucegai

Aerul, atât cel din casă cât și cel de afară, conține spori de mucegai. Aceștia devin însă dăunători doar în momentul în care creșterea mucegaiului este excesivă, ceea ce poate duce la probleme de sănătate, scrie clickpentrufemei.ro.
 
Mai multe studii au făcut legături directe între mucegaiul de interior și problemele cu partea superioară a căilor respiratorii, în special în cazul celor care sunt sensibili sau alergici la acești spori. Pentru această categorie de oameni, creșterea mucegaiului poate duce la mâncărimi la nivelul ochilor, curgerea nasului, dureri de cap sau respirație șuierătoare.
 
Cei care suferă de astm pot suferi în urma declanșării unui atac, iar unele studii arată că mucegaiul poate fi chiar una din cauzele dezvoltării astmului.
 
Așadar, cum procedăm când descoperim pete de mucegai în locuință? În primul rând, trebuie să înțelegem că e necesar să îndepărtăm mucegaiul, spre binele nostru. Nu estte însă obligatoriu să folosim substance toxice sau foarte puternice, cum ar fi înălbitorul sau amoniacul. Dacă folosim produsele naturale în mod adecvat, acestea ne vor ajuta să îndepărtăm mucegaiul la fel de eficient.

×
Subiecte în articol: mucegai