x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În seara de Revelion, ANTENA 1 a pregătit o petrecere care va lăsa telespectatorii…mască!

În seara de Revelion, ANTENA 1 a pregătit o petrecere care va lăsa telespectatorii…mască!

de Anca Nicoleanu    |    30 Dec 2013   •   11:06
În seara de Revelion, ANTENA 1 a pregătit o petrecere care va lăsa telespectatorii…mască!
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

ANTENA 1 a pregătit telespectatorilor săi un Revelion cu totul special, în care sute de staruri iubite de românii vor aduce, în noaptea dintre ani, hohote de râs şi multă bună dispoziţie. La “Revelionul Starurilor”, două echipe - a fetelor, formată din Viorica şi Margherita din Clejani, Vica Blochina, Daniela Crudu, Maria Cârneci, Lora, Cristina Stamate, Anda Adam, Carmen Şerban, Cornelia Rednic -, şi echipa băieţilor - compusă din Lupu Rednic, Jean de la Craiova, Pepe, Marcel Pavel, CRBL, Cătălin Moroşanu, Ovidiu Cuncea, Denis Ştefan, Matteo, Vali Vijelie, Ioniţă din Clejani, Cornel Borza - vor trebui să recunoască personajele din spatele măştilor, după indiciile oferite de prezentatorul Dan Negru.

Melodia “Blurred lines” interpretată de Robin Thicke a înnebunit lumea, iar în noaptea de Revelion cu siguranţă va ridica mulţi meseni la dans. Aşa s-a întâmplat şi la “Revelionul Starurilor”, când acordurile piesei au invadat platoul. Evident, ca şi în piesa originală, şi în platoul de filmare, nişte dansatoare superbe, îmbrăcate în plastic transparent, şi-au unduit trupurile pe ritmurile melodiei. Moment în care, Cătălin Moroşanu, a exclamat cu năduf: “Alo, regia, eu ştiu o variantă de videoclip în care fetele sunt goale! Să punem în scenă acel clip”. “Fiecare cu ce-l doare”, a remarcat şi Marcel Pavel, care a continuat: “Să ne concentram la mască, poate o recunoaştem şi-i luăm banii lui Negru”. “Eu zic totuşi să le luăm numele de telefon în caz de ceva”, nu s-a lăsat mai prejos nici luptătorul Moroşanu.

Dacă vor reuşi băieţii să recunoască personajul ce se ascunde sub masca lui Robin, telespectatorii ANTENEI 1 vor afla în ultima zi din an, de la ora 21.30, la “Revelionul starurilor”.

×
Subiecte în articol: program revelion 2014