x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Interpretare emoționantă pe scena X Factor: ” Nu a apucat să mă audă, dar sper să mă asculte și să îmi trimită un semn”

Interpretare emoționantă pe scena X Factor: ” Nu a apucat să mă audă, dar sper să mă asculte și să îmi trimită un semn”

02 Sep 2018   •   18:50
 Interpretare emoționantă pe scena X Factor:  ” Nu a apucat să mă audă, dar sper să mă asculte și să îmi trimită un semn”

Cea de-a doua ediție X Factor, difuzată în aceastã searã, de la ora 20.00, la Antena 1, este și una a emoțiilor intense, căci cele mai impresionante povești ale concurenților se vor transforma în interpretări cu totul și cu totul speciale.

Este și cazul Ralucăi Răducanu, o tânără din Ploiești, absolventă a  Universătății Naționale de Muzică din București, secția de vioară-interpretare. Cu un proiect măreț în planurile sale de viitor, concurenta va ajunge pe scena X Factor, mărturisind că pentru ea, acest concurs este cel mai potrivit prim pas pe care îl poate face spre o carieră în domeniul muzical. Atitudinea încrezătoare cu care va intra în fața celor patru jurați va fi susținută de o voce suavă și de instrumentul la care cântă încă din copilărie, vioara.

”Cântatul a fost o pasiune de a mea, încă de când eram copil. Dar tatăl meu, cel care mi-a inițiat pașii pe acest drum, și-a dorit să ajung la Filarmonică, pe un post de instrumentist violonist. Pe tata l-am pierdut în anul doi de facultate. Lui îi datorez tot ce sunt astăzi. Nu a apucat să mă audă cântând, dar sper să mă asculte în seara aceasta și să îmi trimită un semn.”

Cum își va săpâni Raluca Răducanu emoțiile pe scena X Factor, ce piesă va alege și ce părere vor avea jurații când vor fi martorii unei spectacol instrumental, dar și vocal, telespectatorii vor afla disearã, de la ora 20.00, la Antena 1.

×