x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Irinel Columbeanu, Giulia Anghelescu și Mihai Morar vin alături fiicele lor, Irina, Antonia, Mara și Cezara, la “Aici eu sunt vedeta”

Irinel Columbeanu, Giulia Anghelescu și Mihai Morar vin alături fiicele lor, Irina, Antonia, Mara și Cezara, la “Aici eu sunt vedeta”

01 Noi 2017   •   18:55
Irinel Columbeanu, Giulia Anghelescu și Mihai Morar vin alături fiicele lor,  Irina, Antonia, Mara și Cezara, la “Aici eu sunt vedeta”

Patru fetițe frumoase vor face din părinții lor celebri parteneri de competiție joi, 2 noiembrie, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta”. O competiție amuzantă, prezentată de Dan Bittman, în care copiii vedetelor vor dezvălui secretele, ciudățeniile și tabieturile părinților lor. Și totul  cu scop nobil, căci banii obținuți de echipa câștigătoare vor fi donați unor oameni care au nevoie de ajutor.

Așadar, joi, la “Aici eu sunt vedeta”, celebrul prezentator de radio și televiziune Mihai Morar vine împreună cu fiicele sale gemene, în vârstă de opt ani, Mara și Cezara, interpreta Giulia Anghelescu va fi alături de fiica sa, Antonia (cinci ani), iar omul de afaceri Irinel Columbeanu o va avea lângă el pe Irina, în vârstă de zece ani.

Mie mi-e foarte frică de emisiunea asta. Pentru că fiică-mea, de obicei, zice tot”, spune Giulia Anghelescu.

            “Secrete nu avem de ascuns, nici eu față de ea, nici ea față de mine. La cât o cunosc eu pe Irina, sper să fiu în stare să mă văd pe mine prin ochii ei, în așa fel încât să pun degetul pe răspunsurile exacte”, adaugă Irinel Columbeanu.

            “”Aici eu sunt victima”, am înțeles că așa se cheamă emisiunea. La tăiere am venit...” spune, cu umor, Mihai Morar.

În ediția de joia aceasta, telespectatorii vor avea ocazia să vadă imagini din intimitatea celebrilor invitați. De pildă, cum se joacă acasă împreună Irina și Irinel, cum au reacționat Mara și Cezara atunci când tatăl lor le-a adus în dar un pui de cățel, pe Olaf, dar și cum s-a distrat în vacanță Antonia, alături de mami, tati și frățiorul mai mic.

Ce răspunsuri vor da Mara, Cezara, Antonia și Irina la întrebări precum “Ce obiceiuri ciudate are tata?”, “De unde știi că mami îl iubește pe tati?”, “Ce face tati în dormitor înainte să se culce?”, “Ce vă deranjează cel mai tare la tatăl vostru?”, “Ce n-ai face tu din ce face mami ciudat?” sau “Ce nu-ți place la tatăl tău?”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 2 noiembrie, de la ora 21.15, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman.

 

×