x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Juniorii impresionează în noul sezon ,,Chefi la cuțite”

Juniorii impresionează în noul sezon ,,Chefi la cuțite”

31 Aug 2017   •   13:28
 Juniorii impresionează în noul sezon ,,Chefi la cuțite”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Cea mai iubită emisiune culinară difuzată de Antena 1, difuzată din 11 şi 12 septembrie, de la 20.00, aduce tensiunea la cote maxime, însă acest lucru nu îi oprește pe cei care abia depășesc înălțimea bancului de lucru să-și încerce norocul la gătit! Sezonul 4 al show-ului ,,Chefi la cuțite” reunește talente fragede care sunt convinse că îi pot impresiona pe cei mai obiectivi chefi, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cu optimismul și încântarea caracteristică vârstei, copiii vor să arate cât de pricepuți sunt în arta culinară, gătind preparate inedite sub privirile pline de admirație a celorlalți concurenți din prima etapă a emisiunii.

Cărțile de bucate le-au înlocuit cu succes pe cele de colorat în cazul lui Mirt Alexandru, cel mai tânăr dintre concurenți. La doar 10 ani, acesta combină ingredientele culinare ca un adevărat profesionist și reușește să își stăpânească emoțiile, cel puțin până ajunge în fața chefilor. Preparatul său, file de păstrăv cu dovlecei și sos de iaurt, nu impresionează doar prin complexitate, ci și prin plating. Rotaru Alexandru este și el un exemplu al curajului în fața provocărilor culinare. În vârstă de 14 ani, acesta încearcă să îndulcească jurizarea chefilor printr-un desert a cărui rețetă o cunoaște fără să clipească: brownie de ciocolată cu fructe de pădure.

Mica bucătăreasă Năstase Tania a venit în cadrul emisiunii pentru a demonstra că sportul și gătitul au un punct comun. Aceasta a început să practice gimnastica de la vârsta de 4 ani, dar pasiunea pentru gastronomie moștenită de la mama sa, bucătăreasă, și-a cultivat-o prin nenumărate încercări la masa de lucru. Cu o coafură ce îi caracterizează personalitatea jucăușă, Tania speră ca porția de clătite cu mascarpone, sos de fructe de pădure și budincă de vanilie îl va impresiona pe fiecare dintre jurați. Chiar și pe Cătălin Scărlătescu, dușman declarat al acestui tip de desert!

Testul juniorilor în noul sezon al emisiunii nu este doar pentru micii concurenți, ci și pentru chefi, care vor fi nevoiți să-și domolească temperamentul vulcanic și să-și testeze răbdarea. Totuși, formatul ,,Chefi la cuțite” nu este preferențial, iar integrarea lor în echipe nu va ține cont de un număr, ci de înălțimea la care se va ridica fiecare dintre micii bucătari. Care este verdictul în ceea ce privește preparatele copiilor, cum vor încerca juniorii să demonstreze că nu se lasă mai prejos de un bucătar pasionat și care vor fi reacțiile chefilor când simpaticii concurenți vor intra în platou, toate începând din 11 şi 12 septembrie, de la ora 20.00, în noua ediție a competiției culinare ,,Chefi la cuțite”!

 

×