x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Juratul Top Chef, Joseph Hadad, are un ritual extraordinar cu fetiţa sa, Lipaz

Juratul Top Chef, Joseph Hadad, are un ritual extraordinar cu fetiţa sa, Lipaz

13 Oct 2013   •   11:53
Juratul Top Chef, Joseph Hadad, are un ritual extraordinar cu fetiţa sa, Lipaz

Chef Joseph Hadad, unul dintre cei trei juraţi ai celei mai savuroase competiţii gastronomice a momentului, Top Chef, emisiune ce va începe în curând la Antena 1 îşi creşte singur cei trei copii, având o relaţie extraordinară cu ei. Chef Hadad mărturiseşte că în noul sezon al show-ului va fi la fel de exigent, dar atitudinea sa se va schimba. "Cine mă cunoaşte, ştie că sunt un perfecţionist şi pretind foarte mult de la oamenii cu care colaborez. Nu poţi să vrei să devii Chef şi să fii delăsător. Sau neatent. Sau neglijent. Revăzând însă primul sezon de la Top Chef, mi-am dat seama că, din dorinţa ca oamenii să înţeleaga ce greşesc, am fost prea dur, uneori chiar impulsiv. în noul sezon, voi fi la fel de pretenţios, dar  voi explica cu mai multă răbdare care-s cerinţele mele. Până şi puştoaica mea a zis că sunt mult mai dur la televizor decât acasă!".

Cu Lipaz, fetiţa lui cea mică, Chef Hadad are un ritual de la care nu se abate niciodată: "În fiecare dimineață, la ora 7, lui Lipaz, fata mea mai mică, îi împletesc coditele. Deşi sunt foarte obosit, mă bucură orice minut petrecut cu ea. Să ştii că îi împletesc părul foarte frumos. Găsesc sprijin şi în fata mea mai mare, Daniela, care mă ajută în fiecare zi, coboară cu Lipaz în fața casei şi stă cu ea până când vine șoferul școlii să o ducă la şcoală."

Antena 1 le readuce telespectatorilor în această toamnă cel mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume şi pune pe muchie de cuţit abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate pleca acasă cu trofeul Top Chef, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.

×
Subiecte în articol: top chef