x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Alex Filip și Silviu Geandră intră la duel, la “Ultimul Trib”. Mircea Zamfir, transportat la spital

Alex Filip și Silviu Geandră intră la duel, la “Ultimul Trib”. Mircea Zamfir, transportat la spital

02 Feb 2019   •   15:00
Alex Filip și Silviu Geandră intră la duel, la “Ultimul Trib”.  Mircea Zamfir, transportat la spital

Alex Filip și Silviu Geandră, din echipa Crocodililor, vor intra la duel vinerea viitoare la “Ultimul Trib”, joc la finalul căruia unul dintre ei va pleca acasă.

A fost o zi grea pentru cele două echipe rămase în joc, cea roșie a Crocodililor și cea galbenă a Lemurilor, aseară, la “Ultimul Trib”, emisiune prezentată de Octavian Strunilă, din Madagascar. Mai întâi, au avut de jucat proba de Salvare, o probă în care nervii concurenților au fost puși la încercare. Deși la start ar fi trebuit să fie toți cei opt concurenți, câte patru pentru fiecare echipă, în ultimul moment Mircea Zamfir, căruia i se infectase piciorul stâng și abia se mișca, a hotărât să rămână pe margine. Pentru a păstra proporțiile, echipa roșie a trebuit să renunțe și ea la un jucător. Iar decizia ca acesta să fie proaspătul cooptat în echipă Silviu Geandră, unul dintre cei mai puternici jucători din “Ultimul Trib”, a stârnit multe discuții, având în vedere miza jocului.

Mă așteptam ca ei trei (n.n. Nelly Condeescu, Alex Filip și Silviu Mircescu) să facă front comun. E posibil ca și eu, dacă eram în locul lor, să fi făcut la fel”, spune Silviu Geandră. 

Considerentele pe care le-am avut a fost să păstrăm comunicarea pe care o aveam înainte și știam că funcționează, cunoscându-ne pe noi și lucrând foarte bine împreună”, a explicat Nelly Condeescu.

Strategia aleasă de Crocodili nu a fost însă una foarte inspirată. Lemurii au câștigat proba și s-au întors în teritoriu, iar Crocodilii s-au văzut nevoiți să intre în jocul de Nominalizare. “Ca de victoria asta nu m-am bucurat de niciuna”, a spus, la finalul probei, Ioana Șulea, din echipa Lemurilor. “Cred că a fost cel mai dulce câștig. Mi-a alinat suferința și necazul pe care le-am trăit ieri”, a adăugat și colegul ei de echipă, Daniel Chiriță.

Dincolo de bucuria victoriei, în echipa Lemurilor nimeni nu știe cum va continua competiția Mircea Zamfir. Piciorul său s-a umflat și mai tare, nu îl poate mișca și îl doare. Are stări de amețeală, iar din picior îi curge puroi. Așa se face că transportarea sa la spital a fost cea mai bun decizie.

Atmosfera după prima probă nu a fost una fericită în echipa roșie. “Vinovăția este un sentiment distructiv. Sunt foarte tristă pentru situația asta. Era ultimul scenariu pe care mi-l imaginam. Imunitatea mea să îi împingă la duel pe băieții care sunt cu mine în echipă. Simt că nu pot să mă bucur pe deplin de faptul că ajung în Ultimul Trib”, pentru că îmi doresc să ajung cu ei. Realizez acum că unul dintre ei ar putea să iasă.”, spune Nelly Condeescu, din echipa Crocodililor.

            Nominalizarea i-a adus așadar la start pe Alex Filip, Silviu Mircescu și Silviu Geandră, într-o probă grea, de anduranță, în care fiecare dintre ei a trebuit să lupte ca să-și salveze pielea. Deși Silviu Geandră a câștigat detașat această probă, el a fost nominalizat de colega sa, Nelly Condeescu, să intre la duel cu Alex Filip, cel care a încheiat proba de Nominalizare pe ultimul loc. Decizia lui Nelly a fost îndelung comentată în cele două tabere.

L-am votat pe Silviu Geandră, pentru că încă cred în echipa de trei, formată din mine, Alex și Mircescu. Dincolo de această competiție superbă, suntem niște oameni care au creat niște legături. Și, după ce vom pleca de aici, aceste legături pot ține toată viața...”, a explicat Nelly Condeescu.

Și acum mă apucă râsul... M-a apucat și atunci, le-am zis să terminăm cu teatrul ăsta... Eram sigur că o să mă nominalizeze, căci legăturile din cadrul echipei nu țin cont de nimic. Nici de pregătirea ta, nici de puterea ta, nici de caracterul tău. Duelul va hotărî dacă Nelly a greșit sau nu, dacă a încercat să-l protejeze pe Alex sau, dimpotrivă, a încercat să-l elimine. Oricum știam că voi fi votat, oricum voiau să-și păstreze echipa, și mi se pare foarte firesc. Sper să-mi confirm încă o dată valoarea în concursul ăsta. Eu nu pot decât să câștig”, a spus Silviu Geandră.

N-ai de unde să știi ce se va întâmpla în acest duel. Simt că drumul meu nu s-a terminat aici”, spune celălalt duelist, Alex Filip.

“Nelly a făcut un duel foarte puternic. Aproape cei mai puternici oameni din această competiție sunt acum pe poziția de a se elimina unul pe celălalt”, spune Octavian Strunilă, prezentatorul show-ului.

Care dintre ei va pleca acasă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vinerea viitoare, într-o nouă ediție “Ultimul Trib”, prezentată de Octavian Strunilă, din Madagascar.

×
Subiecte în articol: Ultimul Trib