x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV În această seară, de la ora 20:00, Andreea Bălan continuă cursa America Express fără Andreea Antonescu:”Nu mi-aș fi dorit să rămân singură în competiție!”

În această seară, de la ora 20:00, Andreea Bălan continuă cursa America Express fără Andreea Antonescu:”Nu mi-aș fi dorit să rămân singură în competiție!”

de Redacția Jurnalul    |    29 Ian 2023   •   12:20
În această seară, de la ora 20:00, Andreea Bălan continuă cursa America Express fără Andreea Antonescu:”Nu mi-aș fi dorit să rămân singură în competiție!”

America Express continuă! În această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, cel mai dur reality show din România intră în cea de-a treia etapă, care vine cu noi provocări și misiuni menite să testeze rezistența fizică și psihică a concurenților, dar și cu schimbări neprevăzute.

Începutul de etapă înseamnă pregătirea pentru competiția Jokerului, miza introdusă în joc în acest sezon, care aduce avantaje uriașe posesorilor săi. ”Jokerul este mult mai important decât orice amuletă. Dacă știi cum să-l joci, te poate scăpa din orice problemă care apare pe parcurs”, spune Ovidiu Buta, care contină aventura pe Drumul aurului alături de Joaquin Bonilla, sperând la un asemenea câștig. Miza Jokerului încinge mult spiritele, întrucât doar primele trei echipe care ajung la Irina Fodor au dreptul să se lupte pentru acest premiu. Conflictele iscate din cauza presiunii competiției nu vor lipsi. Iar ce va urma îi va lua cu totul prin surprindere: lupta se va da pe calea apei!

În cursă au rămas 8 echipe, după eliminarea gimnastelor Larisa Iordache și Diana Bulimar în etapa trecută. Concurenții sunt în continuare pe teritoriul Mexicului, urmând o rută care însumează peste 7.000 de kilometri și care îi poartă în cea mai periculoasă aventură la capătul lumii. Comunicarea și susținerea în fiecare echipă este extrem de importantă – concurenții au înțeles asta până acum. Dar ce se întâmplă atunci când apare o schimbare neprevăzută? ”Am rămas și mai puțini decât ne doream. Andreea Bălan va fi singură în cursă!”, este anunțul neașteptat pe care Irina Fodor îl va face în această seară. Astfel, Andreea Bălan continuă cursa America Express fără Andreea Antonescu. ”Mă simt ciudat fără ea. Nu mi-aș fi dorit să rămân singură! Sper să mă descurc”, a declarat vedeta. Alături de ea, la startul cursei se aliniază Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bruja și Pufeh, Bie Adam și mama ei, Mihaela. Care este motivul pentru care Andreea Antonescu nu îi este alături Andreei Bălan la următoarele misiuni, cum va face față provocărilor concurenta rămasă singură, dar și cum se vor descurca ceilalți competitori și cine va câștiga amuleta și Jokerul telespectatorii vor afla în ediția America Express – Drumul aurului difuzată de Antena 1, în această seară, de la ora 20:00.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: andreea balan America Express