x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Apariție neașteptată, diseară, la America Express: Anamaria Prodan îi însoțește pe Romică și Cătălin Țociu pe Drumul Soarelui!

Apariție neașteptată, diseară, la America Express: Anamaria Prodan îi însoțește pe Romică și Cătălin Țociu pe Drumul Soarelui!

de Redacția Jurnalul    |    03 Dec 2023   •   16:40
Apariție neașteptată, diseară, la America Express:  Anamaria Prodan îi însoțește pe Romică și Cătălin Țociu pe Drumul Soarelui!

În această seară, de la ora 21:00, pe Antena 1, începe etapa a șaptea pe Drumul Soarelui, la America Express, cu o surpriză de proporții: Anamaria Prodan intră în competiție alături de Romică și Cătălin Țociu, în rolul ”handicapului” primit de ei după ce au fost salvați de soarele verde.

Astfel, dacă la finalul cursei pentru ultima șansă din ediția trecută, Romică și Cătălin Țociu s-au bucurat că au primit o nouă șansă în competiție, la careul din seara aceasta se vor afla în fața unei noi descoperiri. Este momentul în care li se dezvăluie prețul plătit pentru că Zeul Soare i-a iertat la finalul etapei trecute: Anamaria Prodan îi va însoți de-a lungul unui traseu care se anunță extrem de dificil. De la muncile pe o plantație de cacao la cazările problematice, concurenții vor simți din plin că înaintarea pe Drumul Soarelui este din ce în ce mai grea. Care vor fi reacțiile de la careu, dar și cât îi va ajuta sau încurca Anamaria Prodan pe Romică și Cătălin de-a lungul misiunilor telespectatorii vor afla în ediția America Express din această seară.

          Cursa care începe diseară este una extrem de importantă: cele șase echipe rămase pe Drumul Soarelui se vor lupta pentru calificarea la jocul de amuletă și Joker, cu speranța de a obține un avantaj prețios pentru valoroasa imunitate. Este vorba despre imunitatea care aduce și biletele pentru Argentina, întrucât aceasta este ultima etapă din Ecuador. Iar etapa de adio din Ecuador nu se putea desfășura pe orice traseu! Aris și Alexia Eram, Iulia Albu și Mike, Giulia și Vlad Huidu, Ada și Tony Galeș, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar și Romică și Cătălin Țociu, însoțiți de Anamaria Prodan, vor păși chiar pe La Ruta del Sol, care a inspirat numele acestui sezon al reality show-ului. Acesta este drumul comercial străvechi care unea triburile indigene cu plajele Pacificului. Ce probe urmează în competiție și cum se vor descurca echipele într-o aventură din ce în ce mai intensă telespectatorii vor descoperi în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY diseară, de la ora 21:00.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×