x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV America Express, lider de piață. Romică și Cătălin Țociu, pe primul loc la cursa imunității. Irina Fodor: „Asta nu înseamnă neapărat câștigarea imunității!”

America Express, lider de piață. Romică și Cătălin Țociu, pe primul loc la cursa imunității. Irina Fodor: „Asta nu înseamnă neapărat câștigarea imunității!”

de Redacția Jurnalul    |    08 Noi 2023   •   18:00
America Express, lider de piață. Romică și Cătălin Țociu, pe primul loc la cursa imunității.  Irina Fodor: „Asta nu înseamnă neapărat câștigarea imunității!”

Ieri a fost seara echipei Romică și Cătălin Țociu la America Express. Tatăl și fiul au înregistrat succes după succes, bucurându-se și de noroc. După victoria la jocul de amuletă, și-au menținut avantajul, ajungând primii la Irina Fodor în întrecerea pentru a doua imunitate. Ediția din această seară va dezvălui, însă, clasamentul final, urmat de o cursă pentru ultima șansă în cele mai puternice culori.

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:29 – 23:44, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 6.9 puncte de rating și o cotă de piață de 23.6%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 6.2 puncte de rating și o cotă de piață de 21.2%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 6.4 puncte de rating și 18.4% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 5.3 puncte de rating și 15.1% cotă de piață. În minutul de aur 21:17, emisiunea a fost urmărită de peste 1,2 milioane de telespectatori.

          În ediția de ieri seară America Express, Romică și Cătălin Țociu au obținut victoria la jocul de amuletă, ajutați fiind și de eroarea Soniei Simionov și a Iulianei Pepene, care au greșit culoarea mingilor, aducându-le la mal pe cele ale echipei Țociu. Victoria, savurată din plin de cei doi, a fost urmată de încă un succes: Romică și Cătălin au ajuns primii la Irina Fodor în cursa pentru imunitatea mică. Dar bucuria lor a fost urmată de avertismentul Irinei: ”Asta nu înseamnă neapărat câștigarea imunității, pentru că ați avut și misiunea strângerii obiectelor albe și trebuie să analizăm toate obiectele primite și să ținem cont de toate detaliile, ca de obicei”.

          Așadar, în seara aceasta, echipele se vor aduna la careu în orașul Pasto, foarte aproape de granița cu Ecuador, pentru momentul încărcat de emoții al bilanțului. Toți vor în următoarea țară, nimeni nu vrea să alerge la cursa pentru ultima șansă! Singurii care au biletele spre Ecuador asigurate sunt Giulia și Vlad Huidu, câștigătorii imunității mari – în vreme ce Romică și Cătălin Țociu așteaptă să vadă dacă Irina va confirma sau nu imunitatea lor. Ce surprize ar putea aduce clasamentul telespectatorii vor descoperi diseară.

          Tot atunci, trei echipe se vor alinia la startul cursei pentru ultima șansă: perechile situate pe ultimele două locuri în întrecerea de ieri și o a treia pereche votată de ceilalți. Este momentul în care alianțele și strategiile concurenților se vor ciocni cu putere, înainte de o înfruntare în culori flamboaiante de carnaval – fiindcă aceasta va fi tema care va inspira misiunile. Chiar dacă vorbim, însă, de o temă a bucuriei, niciuna dintre echipe nu va sărbători înainte de a obține un loc sigur la linia de sosire. Pentru că amenințarea soarelui roșu al eliminării este mai arzătoare ca oricând în această seară, la America Express. Care sunt perechile care se vor întrece la cursa pentru ultima șansă și ce verdict urmează pe Drumul Soarelui telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY de la ora 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                     

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 7 noiembrie 2023

 

×
Subiecte în articol: America Express romica tociu Irina Fodor