x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Andreea Bălan, moment emoţionant la Te cunosc de undeva! „Îmi vine să plâng!”

Andreea Bălan, moment emoţionant la Te cunosc de undeva! „Îmi vine să plâng!”

de Redacția Jurnalul    |    27 Apr 2023   •   09:30
Andreea Bălan, moment emoţionant la Te cunosc de undeva! „Îmi vine să plâng!”

Cea de-a cincea gală a tranforming show-ului Te cunosc de undeva!, de la Antena 1, se anunţă a fi una încărcată de emoţie nu doar pentru cele 8 cupluri de artişti care performează în acest sezon, ci şi pentru juraţi. A simţit-o pe propria piele şi Andreea Bălan, atunci când pe scenă şi-au făcut apariţia ADDA şi Radu Bucălae cu transformarea în Mihai Constantinescu şi Anastasia Lazariuc – Maria.

„Îmi vine să plâng!”, a mărturisit Andreea Bălan, atunci când Alina şi Pepe i-au oferit cuvântul la jurizare. „Copilul din mine e fericit! E emisiunea în care sunt prezenţi, oarecum în acelaşi timp, cei trei oameni care au avut un aport foarte mare la lansarea mea. Naşul, Aurelian Temişan, e aici, Mihai Constantinescu, interpretat de Radu Bucălae, e aici şi Anca Ţurcaşiu e şi ea prezentă. Ei trei m-au remarcat la emisiunea „Ba da, Ba nu”, în 1996, când am apărut prima dată la tv. Mihai Constantinescu mă văzuse la un spectacol, în Ploieşti şi m-a adus la TVR. Aşa am ajuns în emisiunile şi, mai apoi, în spectacolele pentru copii din acea vreme!”, a mai completat, vizibil emoţionată, Andreea Bălan.

            Cum s-au descurcat ADDA şi Radu Bucălae cu emoţionanta transformare, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: andreea balan Te cunosc de undeva!