x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV AntenaPLAY împlinește 10 ani și toți românii sunt invitați la Zilele Ecranelor Deschise

AntenaPLAY împlinește 10 ani și toți românii sunt invitați la Zilele Ecranelor Deschise

de Redacția Jurnalul    |    13 Oct 2023   •   13:30
AntenaPLAY împlinește 10 ani și toți românii sunt invitați la Zilele Ecranelor Deschise

De 10 ani, România dă PLAY! Intre 15 si 25 Octombrie sărbătorim Zilele Ecranelor Deschise și toți românii sunt invitați.

Intrarea este liberă. Cele mai tari emisiuni de astăzi sunt LIVE pe toate ecranele. De la noul sezon America Express la marea finală Chefi la cuțite, de la serialele preferate la cele mai tari competiții sportive, de la filmele de acţiune la desene animate pentru cei mai mici, în AntenaPLAY dai PLAY la ce vrei, când vrei şi de oriunde vrei! Cele mai iubite emisiuni şi seriale ale românilor sunt în AntenaPLAY.

Între 15 Octombrie și 25 Octombrie, toți românii care nu au încercat AntenaPLAY până acum, sunt invitați la Zilele Ecranelor Deschise. Astfel, vor putea urmări titlurile preferate, logându-se sau creându-și cont și apăsând butonul “Vreau să dau PLAY” din pagina de campanie. La crearea de cont nou, sunt necesare setarea unei adrese de email si a unei parole. După revendicarea ofertei, toți utilizatorii se vor putea bucura de conținutul AntenaPLAY atât pe website, cât și în aplicațiile AntenaPLAY de smartphone si smart TV.

Accesul în campanie se face doar pe website AntenaPLAY.ro, iar oferta este disponibilă exclusiv în perioada 15 și 25 Octombrie. Campania se adresează clienților noi, care nu s-au autentificat până acum sau au doar cont.

În cei 10 ani, AntenaPLAY a devenit cea mai mare platformă de divertisment din România, cu milioane de ore de conținut local original. Peste 16 canale live: canalele TV Antena, canale live tematice exclusive (Mireasa, Mireasa Plus, Mireasa Extra, CaTine.ro, Hello taste, Monden, Comedy Play, Medicool TV) și canalele care transmit Live exclusiv competiții sportive importante, de la campionate de fotbal la gale MMA sau curse de mașini.

AntenaPLAY este singurul loc unde utilizatorii pot urmări toate emisiunile trustului Antena Group în episoade integrale, dar și conținut exclusiv original, creat special pentru abonați: Podcastito Express, Jurnal de călătorie America Express, Lia - Tot ce nu se vede, În spatele Camerei 609, Interviurile Insula Iubirii dar și formate originale: DePărinti.ro Parenting 2.0, Roata Vedetelor, Întrebări de nerăspuns, Interviurile CaTine. Utilizatorii platformei de streaming știu că pe AntenaPLAY găsesc mult mai mult decât show-urile și canalele lor preferate. Filme românești și internaționale premiate la festivaluri de gen, sport pentru toate preferințele, de la înot, hochei, curse de mașini și până la meciurile de fotbal ale României. Seriale exclusive, sezoane integrale și cele mai captivante k-dramas.

Între 15 și 25 Octombrie spunem împreună: România, dă PLAY!

×
Subiecte în articol: AntenaPlay