x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Bia TRS s-a calificat direct în finala sezonului 13 iUmor

Bia TRS s-a calificat direct în finala sezonului 13 iUmor

10 Oct 2022   •   17:50
Bia TRS s-a calificat direct în finala sezonului 13 iUmor

Bianca, aka Bia TRS, i-a impresionat pe jurații iUmor cu dezinvoltura și talentul de a „împacheta“ realitatea într-un scenariu savuros de comedie. Toate acestea, alături de o personalitate puternică, au dus la realizarea unui număr fantastic de autoironie. Publicul iUmor a fost și el curerit de tânăra concurentă și, în urma votului din aplicatie, ea a ajuns direct în marea finală a sezonului 13! Duminica viitoare, de la 20:00, audiţiile iUmor continuă, iar al patrulea jurat care li se alătură Deliei, lui Costel şi lui Cheloo la masa juriului este Răzvan Simion.

La 22 de ani, Bia TRS este celebră pe TikTok, unde are aproape 550.000 de urmăritori. Decizia de a se înscrie la audițiile iUmor nu a fost una la întâmplare, se afla de ceva timp pe bucket list-ul ei. „Am venit la iUmor, pentru că este ceva ce demult îmi doresc să fac – adică să am un număr de auto-roast, că asta urmează să fac. (...)“, a declarat tânăra în cadrul interviului.

Roast-ul a stârnit hohote de râs la scurt timp după ce Bia a urcat pe scenă, în fața celor patru jurați. „(...) aia pe care o primesc eu cel mai des e vechea întrebare: «Ești fată sau băiat?». Evident! Evident că o primesc zilnic, nu evident ce sunt!”, şi-a început Bia momentul pe scena iUmor.

Înainte să-i ofere câte un like, jurații i-au lăudat calitățile, iar Costel a fost cel care a luat primul cuvântul: „Ești cool, ai o atitudine faină, ai încredere! Ai fost amuzant, îmi place!“. În timp ce Delia a afirmat: „Ai fost foarte bună! A fost foarte bun numărul tău și meriți un rând de aplauze pe energie, Rocco Siffredi i-a dat câteva sfaturi: „Ai o energie bună, ai putea fi actor, ai putea fi  un comediant sau un stand-up-er. Ești foarte naturală și îți pot spune: nu te schimba! Fii tu însăți! Nu face pe nimeni altcineva fericit în afară de tine. Ulterior, Cheloo a felicitat-o pe Bia TRS: „Eu sunt convins că este un număr despre ea, 100%! E un număr real, ea pățește chestia asta (...)“.

Cu 4 like-uri din partea juraților iUmor, Bia TRS a mers la votul publicului și, la final, ea a îndeplinit toate condițiile ca să se califice în finala show-ului de la Antena 1.

Audițiile sezonului 13 continuă duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când seria juraţilor-surpriză care se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii continuă cu Răzvan Simion. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Desigur, invitații speciali nu vor lipsi și vor demonstra din nou că umorul nu are limite!

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Bia TRS iumor iUmor 2022