x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cel de-al 15-lea sezon iUmor va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1

Cel de-al 15-lea sezon iUmor va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2023   •   22:15
Cel de-al 15-lea sezon iUmor va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu, dar şi de prezentare. Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului împreună cu Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, în vreme ce Emi şi Cuza vor fi alături de participanţi, în culisele show-ului.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY

„Ce pot să spun despre acest sezon? Cu siguranţă că e unul absolut plin de umor! Sigur că nu mă arunc acum să spun că toţi concurenţii care au venit în faţa noastră au fost cei mai inspiraţi, dar au şi ei rolul lor. Va fi o demenţă controlată, deşi, pe ici pe colo, a fost greu de ţinut în frâu, cel puţin în ceea ce mă priveşte! Eu zic că n-ai scăpare, dacă te uiţi de la prima ediţie a noului sezon, cu siguranţă o să te uiţi până la final!”, dezvăluie Cosmin Natanticu, în vreme ce Delia completează: „E o nebunie de comedie, cum îi spune şi tagline-ul! E un sezon surprinzător, plin de momente spumoase, cu foarte mult reality, aşa cum v-am obişnuit!”.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, vine cu noutăţi şi în ceea ce priveşte formula de prezentare şi aduce în rolurile de prezentatori un duo consacrat: Emi și Cuza, care vor fi alături de concurenți în culisele show-ului.

Sezonul care urmează se anunţă a fi unul super tare, datorită nouă! Felicitări Antena 1 că ne-aţi angajat din nou! (n.r. râde). Chiar va fi o nebunie de zile mari, în primul rând datorită chimiei dintre juraţi şi dintre noi şi juraţi. Vor fi momente care pe noi ne-au lăsat cu gura căscată, vor fi momente în care am râs doarte mult şi vor fi şi nelipsitele delicioase momente cringe, cu care ne-am obişnuit de-a lungul sezoanelor de iUmor! Din punctul nostru de vedere, are toate ingredientele să fie o nebunie de comedie!”, au declarat Emi şi Cuza.

Toamna aceasta aduce la Antena 1 cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile! De la marile show-uri de prime-time, la seriale cu povești uimitoare, meciurile echipei naţionale și o nouă doză de umor nebun, Antena 1 prezintă cea mai bună toamnă din toate timpurile, care încununează 30 de ani de divertisment de calitate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: iumor sezon nou