x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chefi la cuțite, din nou lider de piață. Brigitta Gheorghe a părăsit competiția aseară

Chefi la cuțite, din nou lider de piață. Brigitta Gheorghe a părăsit competiția aseară

24 Noi 2022   •   18:18
Chefi la cuțite, din nou lider de piață. Brigitta Gheorghe a părăsit competiția aseară

Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pornit în ediția Chefi la cuțite de aseară într-o călătorie culinară în jurul lumii, care le-a prilejuit explorarea unor tărâmuri gastronomice necunoscute.

Provocarea lansată de Gina Pistol a fost aceea de a crea farfurii în care să se regăsească preparate din trei țări. Destinațiile alese nu au fost, însă, deloc unele facile. Astfel, după ce a dat răspunsul corect la ghicitoarea spusă de Gina, Chef Dumitrescu a avut privilegiul de a stabili itinerarul culinar al fiecărei echipe, alegând destinațiile dintre cele 12 țări numite de Gina. Pentru echipa sa a păstrat Statele Unite ale Americii, Japonia și India, pentru echipa lui Sorin Bontea a ales Panama, Kenya și Emiratele Arabe Unite, iar pe cei din echipa lui Cătălin Scărlătescu i-a trimis în Burkina Faso, Trinidad Tobago și Bangladesh.

Situat pe primul loc în preferințele publicului român, show-ul culinar Chefi la cuțite, difuzat aseară în intervalul orar 20:25 – 23:57, a atras în minutul de maximă audiență, de la 22:11, 1.7 milioane de telespectatori în fața televizoarelor. Lider de audiență pe publicul commercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani, Chefi la cuțite a condus topul cu o medie de 6.6 puncte de rating și 22.8% cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe locul al doilea cu 5 puncte de rating și 17.5% cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7 puncte de rating și 18.9% cota de piață, în vreme ce poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D, cu 5.1 puncte de rating şi 13.9% cota de piaţă. Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 6.9 puncte de rating și 18.2% cota de piață, Pro TV ocupând locul al doilea cu 6.7 puncte de rating și 17.7% cota de piață.

Nici din battle-ul de aseară nu a lipsit nota de umor care a condimentat competiția, Chef Cătălin Scărlătescu folosind amuleta care i-a obligat pe ceilalți doi Chefi să spună ”Vai de mine” înainte de fiecare propoziție. Cel care s-a adaptat cel mai bine acestei porunci a fost Chef Bontea: ” făcea parte din mine”, a spus el, la un moment dat, cu umor. De partea cealaltă, Chef Dumitrescu nu a fost în cea mai bună formă, după o perioadă suprasolicitantă, în care a avut nevoie și de perfuzie. ”Mă simt puțin mai bine decât ieri, dar nu sunt încă în formă”, a spus juratul, pentru care amuleta folosită de Chef Scărlătescu nu a fost deloc comodă, astfel că a primit și sancțiunea ”freeze”, care cere stoparea oricărei activități a echipei lui la bancurile de lucru. Unul dintre minutele de ”freeze” pe care le-a primit a fost cauzat de câteva momente tensionate create între el și Brigitta Gheorghe.

Proba a fost câștigată de echipa lui Chef Scărlătescu, iar la proba eliminatorie, Chef Bontea a folosit o amuletă specială: ”Poți da imunitate unuia dintre concurenți dacă echipa ta intră la individuale”. Concurentul protejat de el a fost Titus Antonescu, care de asemenea nu a avut o stare de sănătate bună. Cel mai mic punctaj al serii la proba eliminatorie l-a primit Brigitta Gheorghe, concurenta lui Chef Dumitrescu, care a părăsit astfel concursul cu o farfurie de 9 puncte. ”Și eu și ceilalți doi Chefi am văzut-o, încă de la început, după primele battle-uri și primele dueluri, ca fiind printre finaliști. Din păcate, n-a ajuns nici măcar în utimul battle și-mi pare foarte rău”, a declarat Chef Dumitrescu. Săptămâna viitoare, competiția Chefi la cuțite ajunge în ultimele etape – după cel din urmă battle și faza semifinalei, marea finală va fi difuzată de Antena 1 pe 1 decembrie. Luni, marți, miercuri și joi, de la 20:30, tensiunea va fi la cote maxime în bucătăria show-ului culinar! Așadar, urmează săptămâna de foc pentru sezonul 10 Chefi la cuțite, cu un maraton de patru ediții, care va culmina cu finala de pe 1 decembrie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Kantar Media                            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                            

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                  

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, All urban si National

Perioada 23 noiembrie 2022

×