x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chefi la cuțite, lider de audiență cu peste 2 milioane de telespectatori. Elwira Petre a jurizat o luptă aprigă pentru amuletă

Chefi la cuțite, lider de audiență cu peste 2 milioane de telespectatori. Elwira Petre a jurizat o luptă aprigă pentru amuletă

de Redacția Jurnalul    |    06 Apr 2023   •   16:16
Chefi la cuțite, lider de audiență cu peste 2 milioane de telespectatori. Elwira Petre a jurizat o luptă aprigă pentru amuletă

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au concurat aseară, la jocul de amuletă, cu un alt adversar care a câștigat competiția Chefi la cuțite. Chef Munti, cel care a luat trofeul sezonului șase al show-ului culinar, a intrat în arena amuletei, participând la cea mai aprigă luptă culinară de până acum în acest sezon, ediția de aseară fiind lider de audiență pe toate targeturile.

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:26 – 23:39, cea de-a șasea ediție Chefi la cuțite din noul sezon a fost urmărită în minutul de aur 22:18 de peste 2 milioane de telespectatori, ocupând poziția de lider pe toate segmentele de public. Astfel, emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 8.4 puncte de rating și o cotă de piață de 27%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 6.2 puncte de rating și o cotă de piață de 19.8%. La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8 puncte de rating și 20.3% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 7 puncte de rating și 17.7% cotă de piață. Și la nivel național Chefi la cuțite a ocupat primul loc, cu 8.2 puncte de rating și 20.4% cotă de piață, surclasând postul Pro Tv, care a înregistrat 7.7 puncte de rating și 19.3% cotă de piață. Totodată, Antena 1 a fost lider de audiență pe interval orar prime time (19:00-23:00), obținând, pe tronsonul publicului comercial, 7.3 puncte de rating și 23.3% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 6.7 puncte de rating și 21.4% cotă de piață. Antena 1 și-a păstrat supremația în clasament și pe parcursul întregii zile (02:00 – 26:00), obținând pe segmentul de public comercial 3.1 puncte de rating și 20.7% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 2.9 puncte de rating și 19.7% cotă de piață.

          Lupta pentru amuletă din ediția de aseară Chefi la cuțite a adus discuții aprinse în ringul culinar, cei trei Chefi dovedind că între ei, competiția este la fel de încinsă și în sezonul 11. ”Eu nu credeam că ei iau atât de tare în serios acest concurs”, a fost reacția Elwirei Petre, cea invitată să jurizeze jocul de amuletă din ediția de aseară. Victoria i-a aparținut și de această dată lui Cătălin Scărlătescu, cel care a adunat până acum cinci amulete.

          Printre participanții la jurizările pe nevăzute s-a numărat Călin Donca, unul dintre cei mai bogați români, al cărui nume figurează în top Forbes 500 și care conduce o afacere de succes. Călin a venit la Chefi la cuțite alături de soția sa, Orianda, fiecare intrând în concurs cu câte un preparat. În urma jurizării, Călin a obținut 3 cuțite. Astfel, după ce i-a impresionat pe Chefi cu tipul nou de sushi pregătit în bucătăria show-ului culinar, Călin Donca va participa la bootcamp.

          Preselecțiile cu preparate surprinzătoare și povești de viață emoționante, dar și luptele pentru amulete cu avantaje grele continuă săptămâna viitoare la Antena 1, în edițiile Chefi la cuțite difuzate luni, marți și miercuri de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                     

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 5 aprilie 2023

 

×