x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chefi la cuțite, lider de piață cu prima ediție. Diseară, amuleta e jurizată de Mario Fresh, iar frații Gavril vin la audițiile pe nevăzute

Chefi la cuțite, lider de piață cu prima ediție. Diseară, amuleta e jurizată de Mario Fresh, iar frații Gavril vin la audițiile pe nevăzute

de Redacția Jurnalul    |    28 Mar 2023   •   13:15
Chefi la cuțite, lider de piață cu prima ediție. Diseară, amuleta e jurizată de Mario Fresh, iar frații Gavril vin la audițiile pe nevăzute

Prima ediție a sezonului 11 Chefi la cuțite s-a impus ca lider de audiență, ringul culinar aducând noutăți care condimentează jocul pentru amuletă. Lupta se dă acum între patru Chefi. Invitatul de aseară a fost Ștefan Popescu, dar cel care a obținut prima victorie a fost Cătălin Scărlătescu. În seara aceasta, Chefii vor fi jurizați la amuletă de Mario Fresh, iar frații Gavril vin la audițiile pe nevăzute.

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:28 – 23:25, prima ediție Chefi la cuțite a fost urmărită în minutul de aur 22:06 de peste 1,7 milioane de telespectatori, ocupând poziția de lider pe toate segmentele de public. Astfel, emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 8.2 puncte de rating și o cotă de piață de 26.6%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 6.9 puncte de rating și o cotă de piață de 22.5%. La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.7 puncte de rating și 19.3% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.7 puncte de rating și 16.9% cotă de piață. Și la nivel național Chefi la cuțite a ocupat primul loc, cu 7.9 puncte de rating și 19.2% cotă de piață, surclasând postul Pro Tv, care a înregistrat 7.5 puncte de rating și 18.3% cotă de piață.

Lupta pentru amuleta cu care a debutat sezonul 11 Chefi la cuțite a adus o provocare grea pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: 11 cutii cu ingrediente secrete, deschise treptat, le-a îngreunat misiunea de a alcătui preparate coerente, dar a adus mult suspans în bucătăria maeștrilor. Primul Chef care a ocupat cel de-al patrulea banc de lucru a fost Ștefan Popescu – dar cea dintâi victorie a noului sezon i-a aparținut lui Cătălin Scărlătescu, după jurizarea aspră făcută de Speak.

În seara aceasta, spectacolul gastronomic continuă cu povești impresionante și invitați savuroși. Astfel, degustătorul la întrecerea pentru amuleta de diseară este Mario Fresh. ”Nu vreau să-i supăr, pentru că toți sunt prietenii mei, dar asta-i competiția și pentru asta suntem aici, nu? Și eu când am fost la ei, am avut foarte mari emoții când îi priveam și mă jurizau”, a spus Mario, hotărât să nu fie blând cu jurizarea. Chef-ul care diseară vrea să pună prima amuletă în seif este Iosif Ștefănescu. La finalul audițiilor pe nevăzute, toate amuletele câștigate de cel de-al patrulea Chef, adunate în seiful magic, pot fi câștigate de unul dintre cei trei jurați, în urma bătăliei finale.

De partea cealaltă, în arena audițiilor pe nevăzute, doi dintre competitorii care vin să-i impresioneze pe Chefi sunt frații Gavril – cei care vor trece astfel la ipostaza nouă de a găti pentru cel cu care au concurat pe Drumul aurului, Chef Cătălin Scărlătescu. Dacă la America Express, frații au demonstrat că, orice li s-a întâmpla, nu-și pierd optimismul, în bucătărie cei doi au aceeași energie. ”Vrem să-i facem o surpriză lui Scărlătescu și vom găti ceva ce am degustat la Marea Caraibilor. Sperăm să ajungem măcar pe-aproape de gustul preparatului original”, a anunțat Jean Gavril. Tot în arena audițiilor pe nevăzute, un salt plin de savoare între generații va aduce povestea impresionantă a omului care a dat numele celor mai apreciați mici din București. Sandu Cocoșatu’ vine în platoul Chefi la cuțite pentru o întâlnire memorabilă cu cei 3 jurați. Cine va câștiga cea de-a doua amuletă și cum se va desfășura spectacolul culinar la jurizările pe nevăzute telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

         

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                     

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 27 martie 2023

 

×