x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Concurenţii Insula Iubirii părăsesc resorturile pentru a cunoaşte viaţa de noapte din Thailanda, în compania ispitelor

Concurenţii Insula Iubirii părăsesc resorturile pentru a cunoaşte viaţa de noapte din Thailanda, în compania ispitelor

de Redacția Jurnalul    |    03 Aug 2023   •   19:45
Concurenţii Insula Iubirii părăsesc resorturile pentru a cunoaşte viaţa de noapte din Thailanda, în compania ispitelor

Furtuni emoţionale puternice pe Insula Iubirii au dezlănţuit valuri de lacrimi şi insomnii în ambele resorturi, iar camerele ascunse au surprins primele săruturi pasionale cu ispita. Nemulţumiri profunde ce mocneau în relaţii au ieşit la suprafaţă, explicând derapajele atât de rapide spre tentaţie. Ceremoniile focului au provocat noi drame în ambele vile şi au condus la decizii radicale: încă o relaţie cu probleme mari s-a destrămat. Apropierea dintre Bianca şi Alin i s-a părut de neacceptat lui Marius, care instantaneu a pus capăt relaţiei. În seara aceasta, toţi concurenţii vor lăsa în urmă presiunea ultimelor ore şi vor cunoaşte din plin viaţa de noapte din Thailanda, în compania ispitelor.

Ceremoniile focului au provocat noi drame în ambele vile şi au condus la decizii radicale: încă o relaţie cu probleme mari s-a destrămat. Apropierea dintre Bianca şi Alin i s-a părut de neacceptat lui Marius, care instantaneu a pus capăt relaţiei. În seara aceasta, toţi concurenţii vor lăsa în urmă presiunea ultimelor ore şi vor cunoaşte din plin viaţa de noapte din Thailanda, în compania ispitelor.

Concurenții de la Insula Iubirii sezonul 7 merg într-un club din Thailanda. Ce au surprins camerele de filmat

Noi bariere vor fi depăşite în ambele tabere, iar unul dintre concurenţi se va apropia periculos de mult nu de una, ci de trei dintre ispite. Ba chiar una dintre acestea va primi invitaţia de a continua distracţia în camera lui, într-un loc ferit de privirile curioase ale celorlalţi participanţi la test. Ce se va întâmpla mai departe, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, astăzi şi mâine, de la 20:30, la Antena 1.

O nouă alegere pentru date îi va ajuta pe concurenţii celui mai dur test de fidelitate să lase tensiunile deoparte şi să schimbe perspectiva atât asupra relaţiei sau a fostului partener, cât şi asupra tentaţiei. Odată cu anunţul lui Radu Vâlcan: „Veţi merge la un templu al distracţiei, în Phuket! O să gustaţi din plin din viaţa de noapte a Thailandei!”, distracţia se întrevede la orizont, iar presiunea ce plutea în ambele resorturi va fi lăsată în urmă.

Pentru a nu exista riscul să-şi întâlnească partenerele înainte de ceremonia finală a focului, locurile de distracţie au fost alese strategic. Vrăjit de atmosferă, dar şi de companie, unul dintre concurenţi simte că i se cuvine tot mai mult şi încearcă o apropiere tot mai evidentă nu cu una, ci cu trei dintre ispite. Nici măcar faptul că acestea fuseseră alese la date de alţi bărbaţi nu l-a împiedicat pe acesta să îşi dea frâu liber trăirilor. Despre cine este vorba şi cum au reacţionat ceilalţi concurenţi, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, astăzi şi mâine, de la 20:30, la Antena 1.Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Insula Iubirii Thailanda