x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cristina Stroe și Damian Drăghici, show memorabil în gala semifinalei Te cunosc de undeva! „O piesă pentru care ar trebui să ne pregătim de când ne-am apucat de muzică!”

Cristina Stroe și Damian Drăghici, show memorabil în gala semifinalei Te cunosc de undeva! „O piesă pentru care ar trebui să ne pregătim de când ne-am apucat de muzică!”

de Redacția Jurnalul    |    15 Iun 2023   •   23:45
Cristina Stroe și Damian Drăghici, show memorabil în gala semifinalei Te cunosc de undeva! „O piesă pentru care ar trebui să ne pregătim de când ne-am apucat de muzică!”

Despre Cristina Stroe și Damian Drăghici se ştie deja că fac show-uri memorabile în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva!, iar în semifinală au mai bifat o interpretare care va rămâne în istoria sezonului 19. Imediat după ce muzica s-a oprit, Ozana Barabancea a mărturisit că a fost profund impresionată de emoțiile pe care cei doi au reușit să le transmită și a precizat: „M-ați cucerit, mi s-a făcut pielea de găină! Și mie rar mi rar mi se face pielea de găină“. Momentul integral, dar și cum au realizat ceilalți concurenți referințele pe care le-au primit de la ruletă, telespectatorii pot afla sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Artiștii care formează un cuplu și în afara competiției Te cunosc de undeva! au primit de la ruletă provocarea de a cânta una dintre cele mai frumoase piese de-ale cântăreței Bonnie Tyler: „Total Eclipse of the Heart (Turn Around)“. Ruleta a ales hitul din selecția de melodii pe care Cristina Stroe și Damian Drăghici au făcut-o special pentru semifinala show-ului, la fel ca și celelalte echipe. „Nu, nu vor fi probleme, cu siguranță. E o piesă grea, dar pentru ei nu e imposibil de făcut“, a declarat Crina Mardare, profesoara de canto a concurenților Te cunosc de undeva!. „Suntem foarte fericiți, este un moment de mare măiestrie, e o piesă care n-are nevoie de nicio prezentare, sperăm să livrăm ca și până acum, adică: profi“, a spus Cristina Stroe.

Dorința celor doi a devenit realitate în fața celor cinci jurați ai transforming show-ului, care au privit momentul cu multă emoție în suflete. „M-ați cucerit, mi s-a făcut pielea de găină! Și mie rar mi se face piele de găină. Nu pot să spun că a fost perfect, dar a fost impresionant și pe mine asta m-a interesat, pentru că eu, de fapt, vânez emoția. Și voi mi-ați oferit emoția pe tavă, bravo!“, a declarat Ozana Barabancea înainte ca Damian Drăghici și partenera lui să părăsească scena.

Înainte de performance-ul impresionant, Cristina Stroe a făcut mărturisiri copleșitoare: „Sunt momente pentru care te pregătești o săptămână, că atât avem la dispoziție între ediții. Dar sunt alte momente, precum cel cu Patti Labelle și Joe Cocker și chiar și acesta, cu Bonnie Tyler, pentru care ar trebui să ne pregătim de când ne-am apucat de muzică“.

Transformarea celor doi artiști în Bonnie Tyler pentru a interpreta hitul „Total Eclipse of the Heart (Turn Around)“, dar și cele ale celorlalți participanți, cine va câștiga duelul și, totodată, ce echipe se califică în finala sezonului 19 Te cunosc de undeva!, telespectatorii pot descoperi sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva! damian drăghici