x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Damian Drăghici şi Cristina Stroe strigă „Cine e cu noi” sâmbătă la Te cunosc de undeva! Andreea Bălan: „I-am văzut pe Tataee şi Nico pe scenă!”

Damian Drăghici şi Cristina Stroe strigă „Cine e cu noi” sâmbătă la Te cunosc de undeva! Andreea Bălan: „I-am văzut pe Tataee şi Nico pe scenă!”

de Redacția Jurnalul    |    06 Mai 2023   •   09:20
Damian Drăghici şi Cristina Stroe strigă „Cine e cu noi” sâmbătă la Te cunosc de undeva!  Andreea Bălan: „I-am văzut pe Tataee şi Nico pe scenă!”

Sâmbăta aceasta, cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată de la 20:00, la Antena 1 vine cu o provocare de zile mari pentru Damian Drăghici şi partenera sa, Cristina Stroe. Celor doi, ruleta le-a adus o transformare la care nimeni nu s-ar fi gândit – B.U.G. Mafia feat Nico – Cine e cu noi. Atât juraţii, cât şi antrenorii transforming show-ului s-au declarat de-a dreptul uimiţi de personjele primite de cei doi. „Parcă i-am văzut pe Tataee şi Nico pe scenă!”, le-a spus jurata Andreea Bălan, imediat după prestaţia celor doi.

„Damian, în postura lui Tataee... nu ne-am fi gândit vreodată!”, a mărturisit profesoara de canto a emisiunii, Crina Mardare, în vreme ce Damian Drăghici i-a întărit uimirea: „Îi respect foarte mult pe băieţii de la B.U.G. Mafia, dar de data asta e chiar o provocare. Nu am mai cântat niciodată rapp!”. Partenera sa, Cristina, însă, s-a dovedit de-a dreptul fericită: „Iubesc ruleta! Am din nou ocazia să îmi trăiesc o fantezie din copilărie!”.

Cum s-au descurcat cei doi cu cea mai nouă provocare venită din partea ruletei, dar şi momentele celorlalţi concurenţi vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Până atunci însă, cei de acasă îşi pot vota în continuare transformarea favorită din cea de-a cincea gală pentru Premiul de Popularitate din marea finală pe vot.a1.ro. După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva! damian drăghici