x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV De ce Andreea Bălan a părăsit show-ul Te cunosc de undeva!

De ce Andreea Bălan a părăsit show-ul Te cunosc de undeva!

de Redacția Jurnalul    |    11 Sep 2024   •   18:01
De ce Andreea Bălan a părăsit show-ul Te cunosc de undeva!

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, a început pregătirile pentru cel de-al 21-lea sezon al emisiunii de la Antena 1.

Noul sezon, care va fi difuzat în primăvara anului viitor va aduce în faţa publicului noi concurenţi născuţi pentru spectacol, dar şi noutăţi în formula de juriu. După o perioadă de 12 ani, în care a făcut parte din juriul Te cunosc de undeva! vreme de 19 sezoane, colaborarea între transforming show-ul de la Antena 1 şi Andreea Bălan a ajuns la final. Artista îşi va concentra atenţia pe proiectele personale şi viaţa de familie în perioada următoare.

            „Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, prilej cu care îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viaţa mea, la Sala Palatului, pe 16 octombrie – Povestea sufletului meu. Sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect. Totodată, îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show de televiziune. Sunt foarte împlinită şi fericită, din toate punctele de vedere, şi îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoţională. Le doresc succes în noul sezon”, a mărturisit Andreea Bălan.

            Cel de-al 21-lea sezon Te cunosc de undeva! va putea fi urmărit în primăvara anului viitor pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

×