x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Debut spectaculos al confruntărilor Chefi la cuțite. Primul battle, lider incontestabil de audiență şi record în acest sezon

Debut spectaculos al confruntărilor Chefi la cuțite. Primul battle, lider incontestabil de audiență şi record în acest sezon

de Redacția Jurnalul    |    27 Sep 2023   •   14:45
Debut spectaculos al confruntărilor Chefi la cuțite. Primul battle, lider incontestabil de audiență şi record în acest sezon

Ediția Chefi la cuțite de aseară, dedicată primei întreceri între echipe din sezonul 12, s-a impus ca lider detaşat de piaţă, pe toate targeturile, şi a înregistrat record de audienţă, atât la nivelul ratingului, cât şi la nivelul cotei de piaţă, în acest sezon.

Confruntarea a fost câștigată de echipa lui Chef Florin Dumitrescu, iar în urma duelului eliminator, primul concurent care a părăsit competiția a fost Ioan Frăţilă (nea Ion), din echipa lui Chef Bontea. În seara aceasta, cel de-al doilea battle va crește presiunea la bancurile de lucru, după ce o nouă amuletă va fi aruncată în joc.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, primul battle Chefi la cuţite, difuzat aseară în intervalul 20:28 – 00:03, s-a impus ca lider incontestabil de audiență pe toate targeturile, marcând recordul de audiență al acestui sezon, atât la nivelul ratingului, cât şi la nivelul cotei de piaţă.

Pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, a înregistrat 8.2 puncte de rating și 31.4% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut doar 4.1 puncte de rating şi 15.5% cotă de piață. Pe intersecția cu Las Fierbinți, 20:29 – 21:28, Antena 1 a înregistrat 8 puncte de rating și 27.5% cotă de piață, iar postul de pe locul secund a obținut 6.6 puncte de rating și 22.7% cotă de piață.

Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 7.7 puncte de rating și 23.6% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, a obținut 3.9 puncte de rating și 11.9% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 6.8 puncte de rating și 21% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a înregistrat 5 puncte de rating și 15.4% cotă de piață. În minutul de aur 22:13, show-ul culinar de la Antena 1 a fost urmărit de aproape 1.6 milioane de telespectatori.

Diseară, o nouă amuletă aduce din nou haosul la bancurile de lucru în al doilea battle de la Chefi la Cuțite

Totodată, Antena 1 s-a impus ieri ca lider detaşat de audiență atât în intervalul orar Prime Time, cât şi în Day Time, dar şi pe Whole Day, pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani.

Cel dintâi battle al sezonului 12 a adus o provocare dificilă pentru echipele lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: cucerirea echipei Observator, invitată la degustare, însă folosind nişte ingrediente la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Stafide, seminţe de floarea soarelui, ouzo, arpagic murat, smochine, tapioca, stridii, brânză de vaci, lapte de ovăz, jeleuri ursuleţi, burtă fiartă şi litchi au fost ingredientele împărţite de Chef Dumitrescu celor 3 echipe, după ce acesta a câştigat jocul zilei, propus de Rikito. Voturile echipei Observator au adus victoria pentru echipa lui Chef Dumitrescu, în timp ce concurenţii lui Chef Bontea şi cei ai lui Chef Scărlătescu au fost nevoiţi să intre la primul duel eliminator. La finalul ediției de aseară, concurentul care a plecat acasă, despărțindu-se de echipa lui chef Sorin Bontea, a fost Ioan Frăţilă (nea Ion).

Lupta continuă la Chefi la cuțite în această seară cu o provocare cel puțin la fel de dificilă. Cele 3 echipe vor avea de gătit pentru niște jurați pretențioși: 11 elevi pasionaţi de robotică, cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani vor veni să deguste preparatele lor pentru a decide tabăra câștigătoare. Oare ce își doresc cel mai mult să savureze pasionații de robotică, mai ales că şi de această dată, cele 4 ingrediente de bază vor fi cum nu se poate mai... nepotrivite. Aceasta va fi dilema celui de-al doilea battle, care va începe, desigur, tot cu un joc, şi care, va fi potenţat de o nouă amuletă! Duelul nu va face nici el lucrurile sub nicio formă mai simple, căci Irina Fodor va complica şi mai mult misiunea concurenţilor, printr-un anunţ care le va testa dibăcia şi puterea de concentrare.

Ce echipă va obține victoria și cine va părăsi competiția, telespectatorii vor afla în ediția show-ului culinar difuzată în această seară, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban, All urban si National

Perioada 26 septembrie 2023

×