x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

de Redacția Jurnalul    |    08 Iul 2024   •   18:45
Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cel mai nou sezon Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 15 iulie şi va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1, vine cu o declaraţie şocantă încă din primul episod al celui mai dur test de fidelitate.

                 

Cinci noi cupluri curajoase și ȋndrăgostite, cu mize mari şi poveşti de viaţă diferite și-au luat destinul ȋn propriile mâini pentru a afla răspunsul la cea mai dură ȋntrebare, iar afirmaţiile uluitoare nu au întârziat să apară.

„Ne-am despărţit de 37 de ori! Mi le-am notat pe toate în cap, 37 au fost, din care, de 37 de ori, doar eu am căutat-o!”, a dezvăluit unul dintre participanţii la sezonul opt Insula Iubirii. Mai mult, acesta a mai completat: „Pentru mine, 37 este un număr norocos, pentru că de 37 de ori am învăţat câte ceva nou, iar asta m-a ajutat în relaţie. Sper să se oprească la 37!”. Cine sunt curajoşii care au intrat în marea aventură a vieţii lor cu o asemenea poveste, în locul unde neprevăzutul este la el acasă, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Timp de 21 de zile, îndrăgostiţii vor locui separat, dar ȋn compania unor ispite mai seducătoare ca oricând, ȋntr-un joc periculos și revelator. Zeci de camere de filmat vor scoate la iveală noi și noi secrete, iar flacăra de la ceremoniile focului va face lumină ȋn fiecare relaţie, ȋncepând din 15 iulie, ȋn fiecare luni, marţi și miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Insula iubirii declaratie socanta