x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Echipa Neatza cu Rãzvan şi Dani jurizeazã în ultima confruntare pe echipe Chefi la cuţite

Echipa Neatza cu Rãzvan şi Dani jurizeazã în ultima confruntare pe echipe Chefi la cuţite

11 Iun 2019   •   16:53
Echipa Neatza cu Rãzvan şi Dani jurizeazã în ultima confruntare pe echipe Chefi la cuţite
Sursa foto: Gabriela Arsenie

În seara aceasta, de la 20:00, la Chefi la cuţite se va da startul ultimei confruntări pe echipe din sezonul special, dedicat familiilor şi totodatã se va decide şi ultima echipã care va ajunge în marea finalã a show-ului, difuzatã pe 18 iunie, de la 20:00, la Antena 1. Cele trei echipe, chef Scãrlãtescu împreunã cu familia Crudu, chef Dumitrescu împreunã cu doamnele din Dãmãroaia şi Chef Bontea cu oltenii lui din Şopârliţa vor fi jurizate de cãtre marea familie Neatza.

„Cei care degustã astãzi sunt o familie mare şi destul de veche, celebrã. Este familia Neatza cu Rãzvan şi Dani!”, le va mãrturisi Gina celor trei echipe, spre marea bucurie a Danielei Crudu. „Îi cunosc destul de bine. Am prezentat meteo trei ani la ei. Am stat lângã Vlãduţ, ştiu ce le place şi ce nu le place!”, va dezvãlui Daniela Crudu. Şi chef Dumitrescu se va declara surprins: „E un juriu pretenţios pentru ce vreau eu sã fac, dar mizez pe faptul cã toţi suntem români”.

 Având în vedere că în acest sezon special temele culinare sunt şi ele dedicate zonei de familie, în această seară, fiecare dintre cele trei echipe ce intră în bucătăria Chefi la cuţite vor găti un meniu de degustare, cu preparate potrivite pentru o zi de naştere în familie. Şi de aceastã datã, tema le va da bãtãi de cap concurenţilor şi va lãsa loc orgoliilor sã iasã la ivealã, într-o luptã în care timpul le va fi cel mai mare inamic. „Chefii noştri au schimbat cele mai multe pãreri despre cum se gãteşte şi se pune mâncarea în farfurie în România. Au fãcut o mare schimbare, trebuie sã recunoaştem!”, va mãrturisi Dani Oţil, înainte de degustare.

            Dacã vor reuşi cele trei echipe conduse de chef Dumitrescu, chef Scãrlãtescu şi chef Bontea sã impresioneze echipa matinalilor, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară. În urma celei de-a treia confruntări pe echipe, doar una dintre cele trei familii ce intră în luptă se va califica în finala sezonului special.

            Sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, schimbă structura echipelor. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup în cel mai iubit show culinar, dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Vedete, foști concurenți, juniori pasionați de gătit, sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa audițiilor. Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară Chefi la cuțite, pentru o șansă de a juca marea finală, difuzatã pe 18 iunie, de la 20:00, la Antena 1 și de a obține premiul de 10.000 de Euro.

 

×
Subiecte în articol: neatza cu razvan si dani