x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Echipa Neatza se reunește la Splash! Vedete la Apă, vineri, de la 20.30, la Antena 1. Ilona Brezoianu: „Voi face ceva ce nu s-a mai văzut!”

Echipa Neatza se reunește la Splash! Vedete la Apă, vineri, de la 20.30, la Antena 1. Ilona Brezoianu: „Voi face ceva ce nu s-a mai văzut!”

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2024   •   17:00
Echipa Neatza se reunește la Splash! Vedete la Apă, vineri, de la 20.30, la Antena 1. Ilona Brezoianu: „Voi face ceva ce nu s-a mai văzut!”

Cuceresc, zi de zi, inimile telespectatorilor, iar mâine seară se întrec în sărituri care mai de care mai spumoase la Splash! Vedete la Apă. Matinalii de la Neatza vin în platoul de la Splash! Vedete la Apă și fac un super show, vineri seară, de la 20.30, la Antena 1.

„Atunci când vine vorba despre Splash, e un lucru care ne unește pe toți: frica! Noi sărim foarte prost, iar asta ne face să fim foarte… buni!, glumește Radu Bucălae, în vreme ce Ilona Brezoianu vrea să surprindă: „Voi face ceva ce nu s-a mai văzut, nici colegii mei nu știu despre ce este vorba! E o săritură nouă, despre care voi vorbi abia după ce se întâmplă!”.

Radu Bucălae, Flavia Mihășan, Ruxandra Luca, Ilona Brezoianu, Florin Ristei  și Diana Stejereanu sar de pe platformele Complexului Sportiv de Natație Otopeni, într-o ediție dedicată celei mai îndrăgite emisiuni matinale, vineri seară, începând cu ora 20:30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×