x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Olandei. Lando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1                            

Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Olandei. Lando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1                            

de Redacția Jurnalul    |    26 Aug 2024   •   16:17
Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Olandei. Lando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1                            

Formula 1 a revenit în aceste weekend cu Marele Premiu al Ţărilor de jos, iar Cuza şi Dan Pavel, alături de echipa Antena Sport au trăit live experienţa pe circuitul de la Zandvoort. Marele Premiu al Ţărilor de Jos, difuzat ieri la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, într-o competiţie în care pilotul britanic Lando Norris, plecat din pole-position, şi-a adjudecat trofeul.

Cursa de pe circuitul de la Zandvoort s-a impus ieri ca lider de audienţă. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 15.45 – 17.55, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a înregistrat 2 puncte de rating şi 13.4% cotă de piaţă, urmată de Pro TV cu 1.5 puncte de rating şi 10.1% cota de piaţă.

Lando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiul de Formula 1 al Ţărilor de Jos. Max Verstappen nu a reuşit să obţină a patra victorie consecutivă pe circuitul de la Zandvoort şi a terminat pe locul pe 2.

Cuza şi Dan Pavel au trăit live experienţa Marelui Premiu al Olandei, pe circuitul de la Zandvoort, inaugurat în 1952 şi care a revenit în calendarul Formula 1 în 2021, după o pauză de 36 de ani. Pe 1 septembrie, Formula 1 revine în calendarul competiţional, în Italia, pe circuitul de la Monza.

Toate etapele competiţiei Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 pot fi urmărite integral pe platforma AntenaPLAY.  Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×