x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV George Burcea, rivalul lui Liviu Vârciu în producția Bravo, tată!, noul serial de comedie difuzat, în fiecare duminică, la Antena 1

George Burcea, rivalul lui Liviu Vârciu în producția Bravo, tată!, noul serial de comedie difuzat, în fiecare duminică, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    27 Oct 2023   •   16:15
George Burcea, rivalul lui Liviu Vârciu în producția Bravo, tată!, noul serial de comedie difuzat, în fiecare duminică, la Antena 1

George Burcea s-a alăturat echipei serialului de comedie Bravo, tată!, difuzat în fiecare duminică, de la 20:00, la Antena 1, pentru câteva secvențe spumoase și pline de umor. Serialul îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniței unde copiii lor sunt înscriși.

„Am primit cu bucurie propunerea de a juca în Bravo, tată!, pentru că este un serial care expune realitatea tăticilor și, automat, a familiilor din România. Cu siguranță, mulți tatici se vor regasi în personajele noastre. Copiii leagă prietenii între părinți, de îndată ce fac primul pas către grădiniță sau școală. Automat, îți faci și tu, ca parinte, noi amici sau prieteni. Imi plac proiectele în care joc alături de colegi actori pe care îi știu, iar din distribuție îi știam pe toti, jucasem alaturi de ei și mi-a fost ușor să mă alătur poveștii și atmosferei de pe set. Într-o zi, am mers la filmare cu fetițele mele, iar Fodor, Vârciu, Pavel și Natanticu erau îmbrăcați în super eroi.  Fetițele au început să țipe de bucurie, crezând că au venit animatorii și că este o petrecere acolo. A fost o experiență superbă, pentru că eram tăticul care trebuia să aibă grijă de copii și, în același timp, trebuia să-mi fac și meseria de actor’’, povestește George Burcea despre apariția în noul serial de comedie.   

,,Cred că personajul meu a fost unul dintre cele care l-au pus într-o ipostază stânjenitoare pe Mario, tăticul jucat de Liviu Vârciu, care nu prea își dorește să se dezvolte prin Yoga, dar care este obligat să o facă, iar ce s-a întâmplat pe set veți afla doar urmărind serialul. Ăștia suntem, atâta putem!’’, declară, amuzat, actorul.

,,Bravo, tată!’’,  noul serial de comedie marca Antena 1, aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune și întâmplări spumoase, care vor face deliciul privitorilor. Povestea serialului este concentrată în jurul a patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul „Bravo, tată!’’, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

 

 

×