x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV George Robu, Cristi Pulhac, Ioana State și Amalia Bellantoni, printre vedetele care vor urca pe scena Stand-Up Revolution  Pentru marele premiu al show-ului luptă și comedianți străini

George Robu, Cristi Pulhac, Ioana State și Amalia Bellantoni, printre vedetele care vor urca pe scena Stand-Up Revolution  Pentru marele premiu al show-ului luptă și comedianți străini

14 Oct 2022   •   12:30
George Robu, Cristi Pulhac, Ioana State și Amalia Bellantoni, printre vedetele care vor urca pe scena Stand-Up Revolution   Pentru marele premiu al show-ului luptă și comedianți străini

Cel de-al treilea episod Stand-Up Revolution, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1, se anunță unul cu „greutate“! Personalități care activează în domenii diferite au urcat pe scena show-ului și au uimit juriul cu roast-uri de senzaţie. George Robu, Cristi Pulhac, Ioana State și Amalia Bellantoni i-au surprins pe jurați cu alegerile lor, iar în rândul concurenților veniți de peste hotare se numără și doi actori care fac stand-up.

Având în palmares și trofeul primului sezon Splash! Vedete la apă!, Cristi Pulhac a intrat pe ritmuri latino pe scena Stand-Up Revolution, unde a făcut o scurtă încălzire. Apoi, a început șirul de glume pregătite. „Nu știu ce se întâmplă cu fotbaliștii de azi, parcă nu mai sunt luptători, ai senzația că singurul lor meci e cu freza, frate!”, a spus fostul fundaș al lui Dinamo. La finalul roast-ului, Costel i-a spus: „Ai fost funny rău, ai fost foarte amuzant! Jur că n-am crezut că ai text în față, pe bune!“.

Textul a lipsit cu desăvârșire din fața Amaliei Bellantoni, care a pregătit un scenariu cum nu s-a mai văzut în platoul emisiunii de stand-up! Costel și Dan Badea au fost atât de cuceriți de acțiunea care s-a desfășurat pe scenă, încât au mers lângă participantă.

Îmbrăcat în costumul lui Moș Crăciun, George Robu i-a transpus pe cei cinci jurați direct în luna cadourilor cu ajutorul tonului său! În timpul roast-ului, actorul a fost întrerupt de un telefon neprevăzut. „Marțipane, nu ți-am spus dragul moșului că sunt la televizor, mă suni doar dacă arde?!? Cum adică nu arde, se sufocă?! (…). Spiridușii ăștia m-au înnebunit! Sunt total neatenți!“, a spus acesta, stârnind hohote de râs. Zâmbetele au apărut și în momentul în care Moș Crăciun a invitat 3 sexy Crăciunițe în fața juriului, ele fiind, de fapt, „cadouri“ care ar fi trebuit să ajungă la altcineva. În cele din urmă, celebrul moș le-a oferit altfel de daruri lui Teo, Vio, Costel, Mariei Popovici și lui Dan Badea. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediţie Stand-Up Revolution, diseară, de la 20:30, la Antena 1.

Ioana State n-a avut „desaga“ plină cu daruri pentru jurați, ci cu glume extraordinar de bune. Fosta concurentă de la iUmor a făcut un număr de autoironie. „M-am urcat într-o zi pe cântar și am zis: «Să dea dracu, am două variante: ori nu mai mănânc, ori nu mă mai cântăresc>>”, a spus vedeta în timp ce se afla pe scena Stand-Up Revolution. Întregul moment va putea fi urmărit diseară.

Prima emisiune televizată de stand-up din România a fost vizitată în cadrul audițiilor și de comedianți de peste hotare. Cine sunt cei care vor performa în seara aceasta și care dintre jurați își va completa echipa, telespectatorii pot afla urmărind show-ul diseară, de la 20:30, pe Antena 1. Și, desigur, oricând, pe AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Stand-Up Revolution Amalia Bellantoni