x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Hannah Becker, din SUA direct pe scena iUmor. Bordea: „Ești o comediantă asumată și te felicit pentru treaba asta!”

Hannah Becker, din SUA direct pe scena iUmor. Bordea: „Ești o comediantă asumată și te felicit pentru treaba asta!”

de Redacția Jurnalul    |    28 Sep 2023   •   18:00
Hannah Becker, din SUA direct pe scena iUmor. Bordea: „Ești o comediantă asumată și te felicit pentru treaba asta!”

Cel de-al treilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice.

Cel de-al treilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor. Printre ei se numără și Hannah Becker, care a venit pe scena iUmor cu un moment artistic presărat cu mult umor auto-ironic, pe care cei patru jurați l-au savurat din plin.

Hannah Becker, din SUA direct pe scena iUmor, sâmbăta aceasta, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Hannah Becker, originară din SUA, are 29 de ani, locuiește, în prezent, în Barcelona și se declară îndrăgostită de țara noastră și de români: „Îmi place mult România și oamenii de aici! Sunteți minunați!”.

După un schimb de replici despre care Bordea mărturisește că „asta e o treabă între comedianți, ne permitem glume de genul ăsta, noi nu ne supărăm între noi”, spre surprinderea celorlalți jurați și a publicului, Cheloo apreciază numărul artistei, declarând: „Hannah a venit cu un număr bun, demn de aplauze”.

Întregul moment, care l-a făcut pe Cosmin Natanticu să o întrebe „Ce cauți în România, din New York?”, ce a răspuns Hannah, ce voturi a obţinut din partea juraților iUmor, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, începând cu ora 20:00 și pe AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Hannah Becker iUmor